Da su žene fudbalera jedne od najlepših na svetu znaju i ptice na grani, ali teško da je ijedna do kolena lepoj Džesiki Aidi koja ostavlja bez daha gdegod da se pojavi.

Lepoticu koju zbog egzotičnog izgleda porede sa Tinom Kunaki, paparaci su uslikali na plaži na Mikonosu sa suprugom, a par nije skidao ruke jedno sa drugog. Sve vreme su se grlili i ljubili i razmenjivali nežnosti, a nestvarna Džesika mamila je uzdahe na svakom koraku. 

Marko Verati i Džesika Aidi uživaju na Mikonosu.
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je ujedno nosila i kupaće kostime iz sopstvene kolekcije, koji su idealni za one koji vole izazovnije komade. S obzirom da su njoj pristajali kao saliveni, te ne čudi interesovanje mnogih dama da ovako nešto ponesu i same. 

Džesika Aidi oduševila je sve nestvarnim telom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, zanimljivo je da su fudbaler Paris Sen Žermena i njegova izabranica prošle godine stali na "lud kamen", a iza sebe ima jedan brak. 

Marko Verati i Džesika Aidi upoznali su se malo nakon njegovog razvoda.
SMTK / The Photo One / Profimedia 

Njihovo raskošno venčanje nisu propustile brojne poznate ličnosti poput fudbalera Kilijana Mbapea ili bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija, a potom je usledio medeni mesec na kom su uživali za sve pare.

Supružnici su za idealnu destinaciju odabrali Ibicu i to ne neku privatnu plažu, već popularnu turističku lokaciju koja vrvi od turista i gde su naravno bili glavne zvezde. Razmenjivali su nežnosti, zabavljali se u moru, a društvo im je pravio i Markov sin iz prethodnog braka.

Marko Verati uživao je sa ženom na medenom mesecu na Ibici.
Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Marko i Džesika su se upoznali su se 2019. godine u jednom pariškom restoranu u kojem je ona radila kao konobarica. On se nedugo pre toga razveo od prve supruge Laure Zazare s kojom ima dvoje dece, a lepa crnka osovjila ga je gotovo istog trena.

Instagram Marko Verati i Džesika Aidi

Džesika je ubrzo nakon toga ostvarila uspešnu karijeru u svetu mode, osvanula je i na naslovnica magazina Sports Illustrated, a o njenoj popularnosti svedoči i brojka od više od pola miliona pratilaca na Instagramu, a još fotografija ove lepotice pogledajte u galeriji ispod i procenite, da li je zaista, kako mnogi tvrde, čak i lepša od Tine Kunaki:

pritnscreen/instagram Džesika Aidi je lepa supruga fudbalera Marka Veratija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!