Pre nekoliko dana pojavio se jeziv snimak Šakire i njene bivše svekrve, doktorke Monserat Bernabeu, a mnogi su se zapitali šta je njihovu vezu tako 'zahladilo'.

Naime, društvenim mrežama kruži snimak na kojem se svađaju pevačica i majka fudbalera. U jednom trenutku, Monserat je ljutito zgrabila Šakirino lice, a ona je naglo sklonila ruku.

Pikeova mama uhvatila Šakiru za vilicu.
twitter/Asandé 

Tada joj je bivša svekrva kroz zube rekla: 'Moraš da držiš jezik za zubima'. Dok se ovo dešavalo, Žerar Pike je stajao po strani i samo posmatrao svađu svoje majke i devojke. Ova scena je razbesnela javnost koja je stala na Šakirinu stranu, ali upućeni u njihovu vezu otkrili su španskim medijima da je Monserat uvek bila naklonjena svojoj snajci.

Fudbalerova majka se borila da Pike ostane sa pevačicom i zapravo ju je veoma pogodilo što su raskinuli, piše časopis Lecturas. Takođe, ne razume zašto joj je Šakira 'objavila rat' jer ona nije kriva za postupke svog sina, odnosno što ju je prevario.

Šakira 'objavila rat' svekrvi.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Monserat je pokušala da pomiri sada već bivši par, ali nije uspela. Ona tvrdi da je uvek bila spremna da upozna pevačicu i da su se ona i Žerarov otac, pisac Žoan Pike, žrtvovali za svoju snajku. Takođe, sve vreme su otvoreni za razgovor sa njom.

Naime, kad god je bilo potrebno, čuvali su unuke Sašu i Milana. Iako deca imaju dadilju, jela su i radila domaći kod bake i dede koji žive u kući prekoputa vile u kojoj pevačica sada živi.

Šakira se osvetila svekrvi.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako prenose španski mediji, Monserat je slomljeno srce što je Šakira rekla sinovima da nju i njenog supruga više ne zovu babom i dedom. Odlučila je da im zabrani jer su je razočarali i veruje da su znali da ju je Pike sve vreme varao sa 23-godišnjom studentkinjom Klarom Čijom Marti. Naime, doveo ju je u svoju i Šakirinu kuću koja se nalazi preko puta imanja njegovih roditelja.

Uprkos svemu, Monserat je zamolila svog sina da prestane da provocira pevačicu tako što će se voziti u Tvingu i pominjati Casio satove sa kojima je potpisao sponzorski ugovor. Ona želi primirje između bivšeg para kako bi ponovo videla svoje unuke kao nekada i uživala u ulozi bake.

Pike sa novom devojkom.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Šakira je u najnovijoj pesmi pomenula i bivšu svekrvu. "Ostavio si me sa svekrvom kao komšinicom, novinarima na vratima i dugovi prema državi“, posvetila joj je stihove.

Podsetimo, nakon što se ranije saznalo da je Šakira držala strašilo na balkonu i njime plašila Monserat, što je dovelo do sumnji na crnu magiju, mnogi su stali u odbranu Pikeove majke i isticali da drugi članovi porodice ne bi trebalo da budu umešani u ljubavne probleme para.

Navodno je bivša svekrva molila pevačicu da ukloni lutku sa balkona koja gleda na njenu kuću, ali je ona to odbila. Osim toga, danju i noću je glasno slušala pesme, što je predstavljalo problem za Monserat, koja živi preko puta nje i odvojena je samo zidom. Deo javnosti stao je u odbranu Šakirine bivše svekrve jer su bili uvereni da se „drži stranu” pevačici jer joj se dopadaju njene objave vezane za pesmu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!