Od kada je pevačica Majli Sajrus 13. januara, na rođendan glumca, objavila pesmu 'Flowers' u kojoj je pred celim svetom prozvala bivšeg supruga Lijama Hemsvorta, ne prestaju komentari na tekst pesme.

U pesmi se prisetila njihovih najsrećnijih dana koji su izgledali kao iz bajke, kuće koja je izgorela, ali i trenutaka kada nije bio najbolji muž... Takođe, dosta pažnje je bilo usmereno na njenu zlatnu haljinu u kojoj ona se pojavljuje na početku videa.

Mnogi misle da se u tim kadrovima Majli osvrnula na glumicu Dženifer Lorens i ukazivala na to da ju je Lijam varao sa njom. A kako ? Tako što je i sama Dženifer nosila sličnu haljinu kada su ona i Hemsvort promovisali jedan od delova filmske franšize 'Igre gladi' u kojoj su zajedno glumili.

Sada su paparaci snimili 32-godišnju glumicu dok je odlazila na sastanak na Beverli Hils noseći tamnoplavo odelo koje je uskladila sa belim ravnim cipelama - baletankama. Kosu je vezala u rep, na licu je nosila naočare, a u rukama Prada tašnu. To je ujedno bilo i njeno prvo pojavljivanje u javnosti od kada su svi počeli da šapuću da je ona jedna od Liamovih ljubavnica.

Dženifer Lorens prvi put u javnosti posle priča da je bila sa Lijamom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, glumica nije komentarisala navode koji je optužuju da je imala aferu sa Lijamom 2012. godine, iako slični navodi godinama kruže u medijima. Ona je u intervjuu sa Endijem Koenom rekla da jo je Lijama veoma zgodan, a potom otkrila da su se ljubili dok kamere nisu bile uključene.

Međutim, teško je reći da li su Majli i Lijam bili zajedno u to vreme jer, iako su bili par od 2009. do 2019. godine, njihova veza je bila puna raskida.

Veza Lijama i Majli je bila puna raskida.
Profimedia 

Navodno, Majli je spot snimala u kući u kojoj je Liam tokom braka dovodio druge žene, čak njih 14. Zanimljivo, do sada su skoro svi za raspad braka krivili Majli i njene ljubavne veze sa oba pola. Međutim, nije poznato zašto je Majli čekala nekoliko godina da ispriča svoju stranu priče. Godinama se pričalo da je ona 'divlja žena' koja ne želi da bude domaćica i majka, dok je Lijam želeo porodicu i da se skrasi od medijske pažnje koja ga je oduvek mučila.

Majli Sajrus sa devojkom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Optužio ju je da im je pokvarila vezu jer je htela da ima odnose sa drugim ljudima i nije htela da pristane na monogamiju, a ona je uzvratila 'paljbu' rekavši da je on alkoholičar koji postaje agresivan kada popije, a da ona nije želela da bude sputana njegovom ljubomorom. S druge strane, mnogi su poverovali Lijamovim rečima jer je Majli samo nekoliko nedelja nakon raspada braka završila u zagrljaju žene, a onda je počela da menja partnere kao 'čarape'.

Majli Sajrus je posle raskida sa Lijamom menjala partnere kao čarape.
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!