Marija Karan je, bez sumnje, jedna od naših najlepših glumica. Ipak, mnogi ne znaju da je i njena majka vrsna lepotica, te da je glumica od nje nasledila dobar izgled, a sve jer Marija svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. 

Tako se na društvenim mrežama može naći samo jedna njihova zajednička fotografija, a dovoljan je jedan pogled pa da vam bude jasno da je sličnost između njih dve neverovatna. 

Zanimljivo je inače da Marijini roditelji nisu želeli da se ona bavi glumom. 

- Kad sam spomenula da ću da se bavim glumom rekli su: "Ne, nikako". Za njih je to bio svet koji nisu razumeli, koji je dosta stran i apstraktan. Međutim, danas su ponosni na mene i na život koji sam napravila u inostranstvu - rekla je glumica jednom prilikom.

Marija Karan je ispričala da roditelji nisu želeli da se bavi glumom.
Instagram 

Inače, Marija je želela da krene majčinim stopama i da se bavi medicinom, ali je u trećoj godini Zemunske gimnazije shvatila da je zanimaju drama i poezija, te je tako krenula u glumačke vode, a ostalo je istorija.

Marija Karan krenula je na medicinu, pa prešla na glumu.
Instagram 

Glumica priznaje da i danas voli da se posavetuje sa roditeljima koji joj uvek pružaju neizmernu podršku, a koliko je vezana za njih pokazala je i pre nekoliko meseci kada smo prvi put mogli da vidimo i kako izgleda njen otac.

Marija se našalila da je od tate nasledila temperament, a nema sumnje da je lepa glumica savršena kombinacija svojih roditelja.

Marija Karan pokazala je oca na mrežama.
printscreen/inastagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!