Poslednjih meseci čini se da sve što Alek Boldvin uradi - ne valja. Tako je, primera radi, iako je dokazano suprotno, pre nekoliko meseci tvrdio da nije pucao iz pištolja koji je usmrtio Halinu Hačins na setu filma "Rust". Džaba analize i dokazi, Boldvin je, sa suzama u očima govorio da to nije on uradio. No, pravda je rekla svoje - optužen je za ubistvo iz nehata, a ukoliko se dokaže krivica, mogao bi dobiti i do 18 meseci zatvora po jednoj tački, i pet godina zatvora po drugoj. 

Alek Boldvin optužen je za ubistvo iz nehata.
pritnscreen/twitter 

Sudeći po reakcijama suda i glavne tužiteljke koje su istakle da "niko nije imun na pravdu", dalo se naslutiti da se glumac "vadio" na status zvezde. U jeku optužbi neko bi očekivao da će se Boldvin primiriti, skoncentrisati na to da spere ljagu sa svog imena, međutim, umesto toga je odlučio da se "našali" i potpuno zgrozi i one koji su bili na njegovoj strani. 

Alek Boldvin šokirao je pratioce fotografijom sa Hilarijom.
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, glumac je na svom Instagramu objavio fotografiju supruge Hilarije i njihovog sina, i ništa od toga ne bi bilo sporno da uz fotografiju nije išao i krajnje čudan opis koji je najpre glasio: "Stara fora - daj da ti izmasiram leđa, a onda...", koji je nakon stotina komentara izmenio u: "Stara dobra - "daj da ti izmasiram leđa" - a sledi čips posle toga"

Alek Boldvin našao se na meti kritika zbog objave o sinu i ženi.
Instagram 

Naime, prethodna rečenica jasno je asocirala na intimne odnose ("the old - let me give you a back rub ploy") što je izazvalo šok među njegovim pratiocima, kojima se to nije ni najmanje dopalo. 

"Šta je sa tobom? Ovu fotografiju si učinio jezivom time što si napisao ovo!"; "Pre objave je trebalo da se konsultuješ sa svojim timom,";"Seksualizovanje dece je jezivo, ali seksualizovati svoje dete?!";"Ovaj opis uz objavu je odvratan!";"Kako je nešto ovako bolesno moglo da mu padne na pamet?!", samo je delić komentara koji se mogao pročitati.

Alek boldvin izmenio je komentar nakon kritika.
Instagram 

"Izmenio sam tekst. Verovatno zato što... znate već... ima previše đubreta na Reditu", oglasio se Boldvin nakon svega i izmenio rečenicu u nešto što zvuči zapravo kako treba. 

Iako su ga mnogi branili, te čak i smatrali da "nije trebalo išta da menja da bi udovoljio bolesnim mozgovima". Ipak, bilo je i onih koji su podsetili na njegov odnos sa ćerkom koju je dobio sa Kim Besindžer - Ajrlend, a koju je u nebrojeno prilika vređao, nazivao "debelom, nezahvalnom svinjom" i slično. Te da se od takvog čoveka, sve može očekivati, pa i onakav komentar za sina i suprugu, ali se glumac povodom svega nije više oglašavao.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!