Svaki dan cure novi detalji o odnosu Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta, bivšeg para čija je ljubav prerasla u osvetu.

Podsetimo, Majli je pre nekoliko dana objavila pesmu 'Flowers' o Lijamu, u kojoj mu je jasno poručila da može da voli sebe više nego što je on ikada mogao. Ipak, najzanimljiviji deo su bili detalji spota.

Naime, u njemu Majli nosi zlatnu haljinu sličnu onoj koju je Dženifer Lorens nosila na premijeri filma sa Lijamom, a navodno ju je tako pevačica razotkrila kao jednu od ljubavnica njenog supruga.

Navodno, spot je snimljen u kući u koju je Lijam varao, tokom braka dovodio druge žene, čak njih 14. Zanimljivo, do sada su skoro svi za raspad braka krivili Majli i njene ljubavne veze sa oba pola.

Međutim, nije poznato zašto je Majli čekala nekoliko godina da ispriča svoju stranu priče.

Godinama se pričalo da je ona 'divlja žena' koja ne želi da bude domaćica i majka, dok je Lijam želeo porodicu i da se skrasi od medijske pažnje koja ga je oduvek mučila.

Zašto je Majli čekala nekoliko godina da ispriča svoju stranu priče
Shutterstock 

U prilog tome da on nije toliki svetac kakvim se predstavlja, ide i detalj sa početka njihove veze, započete još 2009. godine na snimanju filma 'The Last Song'. Naime, jedan od zgodne braće Hemsvort je tada bio u vezi, ali ga to nije sprečilo da se zaljubi u Majli, koja je u to vreme bila tinejdž zvezda, a on relativno nepoznat glumac.

Tačnije, Lijamova devojka od 2003. do 2009. bila je Laura Grifin, njegova mezimica iz detinjstva. Laura je, navodno, o svemu saznala iz novina, što je bio veliki šok i to nije krila.

"Bio mi je dečko i najbolji prijatelj. Kada sam videla fotografije sa seta na kojima se strasno ljube, pomislio sam da je sve to samo gluma. Majli je ukrala mog dečka i ja sam pala u depresiju. Da nije bilo nje, ne bi bilo ni jednog jedinog razloga za naš raskid", otkrila je svojevremeno Laura.

"Bio je najzgodniji dečko u školi kada se doselio, sve devojke su ga htele. Bio je fin i zasmejavao me. Prvo smo se družili, a onda smo se zaljubili", prisećala se nesuđena gospođa Hemsvort, kojoj je sada možda i drago što to nikada nije postala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!