Žoselin Vildenštajn (82) postala je sinonim za plastične operacije, a kako godine prolaze njeno lice je sve više deformisano, dok ona ne planira da se zaustavi.

90-ih godina je glumila dublerku u čuvenom filmu "Žena mačka", dok je njen izgled od tada prošao kroz razne faze, a ubrzo je postala zavisna od estetskih korekcija.

Navodno, glumica je nakon ovog filma želela da bude što sličnija mačkama, jer je njen bivši suprug bio veliki ljubitelj ovih životinja. Pričalo se i da se bojala da će je njen suprug, milijarder Alek N. Vildenštajn ostaviti, te je rešila da se operiše kako bi svog dragog zadržala kraj sebe.

Uprkos velikim naporima da očuva brak, muž joj je bio neveran, a razveli su se nakon što ga je zatekla ukrevetu sa 19-godišnjom manekenkom. Proces razvoda bio je dugotrajan, a poznato je i da joj je suprug tada pretio pištoljem.

Međutim, nakon što ju je muž ostavio glumica je ubrzo našla sreću kraj 30 godina mlađeg Lojda Klajna, sa kojim neretko biva viđena u javnosti. Zanimljivo je i da se pre mnogo godina Žoselin našla na sudu, nakon što je svog partnera Lojda makazama isekla po licu i polila ga vrućim voskom.

Mnogi smatraju da je glumica preterala sa estetskih zahvatima, a tome svedoče istare fotografije koje su isplivale. Žoselin je krasila prirodna lepota, a slobodno se može reći da je bila jedna od najlepših plavuša.

Na njenom licu vidljivi su ožiljci od višestrukih zahvata, koje uključuju drastičnu rekonstrukciju očiju, zatezanje lica imnoge druge zahvate koji su više puta ponovljeni. Strani mediji pisali su da je preko 2 miliona dolara dala na operacije.

"Kada se pogledam u ogledalo, prekrasna sam sebi. Imam lice tačno onakvo kakvo sam htela", rekla je ona jednom prilikom, mada joj niko ne veruje. Pre nekoliko dana snimljena je u Majamiju, a komentari mnogih su da kako vreme prolazi, lice Žozelin izgleda sve jezivije i jezivije.

Žoselin Vildenštajn snimljena pre nekoliko dana u majamiju
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer Žozelin je uvek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije radila svom licu. Imam njene fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas", rekao je njen mlađi partner i izjavom šokirao javnost.

Youtube Žena mačka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!