"Stranger Things"i dalje je na listi najgledanijih serija na Netflixu, te ne čudi što vlada i ogromno interesovanje za mlade glumce koji su igrali u sada već kultnom ostvarenju. Poslednjih dana u žiži javnosti našao se niko drugi do Noa Šnap, koji je najpoznatiji po ulozi Vila Bajersa nakon što je odlučio da prekine ćutanje i otkrije svetu da je sličniji liku kojeg igra na ekranu nego što se mislilo. 

Naime, on je na svom TikToku prvi put odgovorio na pitanja o svojoj seksualnosti i otkrio da je gej. Kako je rekao, 18 godina je živeo u strahu od reakcije okoline. Međutim, bio je iznenađen njihovim odgovorom.

- Kada sam konačno rekao svojim prijateljima i porodici da sam gej, nakon 18 godina straha, rekli su mi 'znali smo' - priznao je. 

- Pretpostavljam da sam sličniji Vilu (liku iz serije) nego što sam mislio.

Podsetimo, u "Stranger Things" Vil je u 4. sezoni priznao Majku da je zaljubljen u njega. 

- Mislim, prilično je jasno ove sezone da Vil ima osećanja prema Majku. Oni su to namerno izvlačili u poslednjih nekoliko sezona. Čak su i u prvoj sezoni nagovestili to i polako, polako razvijali tu priču. Mislim da sam u 4. sezoni samo ja igrao ovog lika koji voli svog najboljeg prijatelja, ali se bori sa saznanjem da li će biti prihvaćen ili ne, i osećam se kao greškom i kao da ne pripada. Vil se uvek tako osećao. Svi njegovi prijatelji, svi imaju devojke i svi se uklapaju u njihove različite klubove. Vil nikada nije našao gde da se uklopi. Mislim da mi je zato toliko ljudi prilazilo i govorilo mi da vole Vila i da toliko rezonuju sa njim, jer je to tako stvaran lik, rekao je jednom prilikom Noa.

Inače, interesantno je da su, iako je dobar deo javnosti sumnjao da je Noa gej, mnogo glasniji bili oni koji su smatrali da su on i Mili Bobi Braun zapravo zaljubljeni. 

Fanovi su navijali za njihovu vezu, zumirali trenutke na kojima se drže za ruke, i navijali da njih dvoje uđu u vezu. S obzirom da su glumci jedno drugome izjavljivali ljubav, ali u "prijateljskom" tonu, mnogi su i smatrali da Mili zavlači Nou.

Ipak, sada je jasno da ih zaista veže samo prijateljstvo, te da nema izgleda da će ikada biti zajedno.  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!