Glumac Džejmi Kempbel Bauer, zvezda popularne serije "Stranger Things" pre nekoliko dana podelio je sa fanovima svoju priču o zavisnosti od droge i alkohola.

Naime, Džejmbi je na Tviteru otkrio kako se borio s porocima, a takođe je pisao i o mentalnom zdravlju, što je naišlo na brojne pozitivne komentare i podršku fanova.

Popularni 33-godišnji glumac otkrio je da slavi sedam i po godina otkako je čist i trezan i kako je svojevremeno zbog svog mentalnog zdravlja čak završio u bolnici gde je išao na posebne terapije.

Kako je napisao, pravio je greške u prošlosti, ali navodi  da svaki dan smatra prilikom da počne ispočetka i da isto savetuje svima koji se bore sa nečim.

Glumac Džejmi Kempbel Bauer je zvezda popularne serije "Stranger Things"
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia 

Zvzeda Netflixove serije dobila je odgovore podrške, jer su mnogi bili oduševljeni iskrenošću i otvorenošću, kao i porukom za sve da ne treba da se predaju nego da uvek postoji izlaz iz naizgled bezizlazne situacije.

Džejmi je inače bio i član benda "Counterfeit", što je doprinelo problemima sa mentalnim zdravljem, a to se posebno može čuti u njihovoj pesmi "It Gets Better".

Podsetimo, Džejmi glumi Veknu u seriji "Stranger Things", a probio se filmom "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street" u kojem je glumio sa Džoni Depom.

Nakon toga mogli smo da ga gledamo u filsmkim ostvarenjima "Twilight: New Moon" i "Harry Potter and the Deathly Hallows". Najveći uspeh usledio je tokom njegovih dvadesetih godina, kada je prvi put imao probleme sa zavisnošću. Tada je napravio pauzu od glume i posvetio se turneji sa bendom, a oduvek je bio otvoren o svojim problemima.

Džejmi Kempbel Bauer borio se sa zavisnošću od droge i alkohola
Shutterstock 

Svojevremeno je izjavio da najbolje što može da uradi bilo ko sa mentalnim i problemima zavisnosti je da bude otvoren i iskren, prvo prema sebi, a onda i prema drugima. Zbog toga je i podelio ovu malu godišnjicu sa fanovima da ih ohrabri da i sami slave svaku malu pobedu koju postignu.

Glumac Džejmi Kempbel Bauer je bio deo benda
Shutterstock 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!