Fanovi serije "Stranger Things" u poslednjoj sezoni primetili veliku promenu u izgledu Dejvida Harbura koji glumi omiljenog šerifa Džima Hopera.

Glumac je od između treće i četvrte sezone uspeo da smrša više od 35 kilograma, a na svom je Instagramu otkrio je kako mu je to pošlo za rukom.

Uz tri fotografije na kojima se pohvalio neverovatnom transformacijom otkrio je da je 8 meseci vežbao s ličnim trenerom kako bi izgubio kilograme, a zatim su nastavili zajedno da vežbaju još godinu dana tokom pandemije.

dejvid harbur pre transformacije
Youtube 

"Bilo je to teško, ali i uzbudljivo putovanje koje je uključivalo promenu ishrane i planove vežbanja", priznao je glumac koji se u međuvremenu ponovno ugojio zbog nove uloge, ali najavio je kako planira da se vrati na kilažu kakvu je ima u četvrtoj sezoni popularne Netflixove serije.

"Takvo variranje u težini nije dobro za telo i moraću uskoro da prestanem s tim, ali to je i zabavna strana ovog posla jer imate priliku da živite u drugačijim verzijama svog tela na neko vreme", zaključio je.

dejvid harbur smršao je zbog uloge u eriji stranger things
Youtube 

Dejvid je poznat i po braku s britanskom pevačicom Lili Allen. Od kako su zajedno, slavna pevačica izvukla se i iz pakla alkohola i droge, a upravo joj je Dejvid bio podrška celo vreme.

Rich Gold / Alamy / Alamy / Profimedia, Youtube Slavni glumac nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!