Dejvid Harbor koji je publiku osvojio kao šef policije Hokinsa u trenutno najpopularnijoj seriji u Srbiji "Stranger things" u braku je sa 10 godina mlađom britanskom pevačicom Lili Alen. Lili (37) i Dejvid (47) venčali su se 2020. godine daleko od očiju javnosti. Lili ističe da joj je suprug velika podrška i ne krije da joj prija brak.

"Upoznali smo se u garderobi jednog šoua. Bračni život je sjajan. Ne mogu da se žalim. Moj muž je predivan, a i ja se ovih dana osećam prilično dobro", napisala je.

Dejvida Harbora gledamo u seriji Stranger things
Youtube 

Nakon što je Dejvid 2019. godine raskinuo sa glumicom Alison Sudol s kojom je bio u dugogodišnjoj vezi, uplovio je u romansu sa Lili Alen. Pevačica iza sebe ima jedan brak - ona se nakon četiri godine braka 2015. razvela od muža Sema Kupera s kojima ima dve kćerke - Etel (10) i Marni (9).

Inače, supruga popularnog glumca iza sebe ima tužnu priču. Lili je bila jedna od buntovnica Holivuda koja je partijala sa brojnim zvezdama.

Lili Alen bila je u braku sa Džordžom s kojim je dobila 2 ćerke
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Borila se sa anoreksijom

Pevačica je došla iz difunkcionalne umetničke porodice, te kako je i kasnije pričala, nije imala snažne uzore na koje bi se ugledala. Njena majka imala je problem sa alkoholom i tabletama, a sama Lili krenula je istim putem, a pored svega toga borila se i sa bulimijom i anoreksijom.

"Čudi me kako nisam mrtva", rekla je jednom prilikom osvrnuvši se na burnu prošlost i breme popularnosti. U jednom trenutku, povukla se iz javnog sveta kako bi osnovala porodicu, međutim, njen put ni tu nije bio lak.

Kada je prvi put zatrudnela, došlo je do porođaja u 28. nedeljia, s obzirom na to da je beba bila mala, doktori nisu mogli da koriste pomagala kako bi ga izvukli iz njenog stomaka. Na sve to, pupčana vrpca je bila obmotana oko njegovog vrata, a pevačica je kasnije u svojim memoarima opisala stravičan događaj od kojeg joj je trebalo dugo da se oporavi.

Lili Alen jedno vreme patila je od bulimije
Huw John / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Mogla sam da vidim bebinu glavu između nogu, a nisam mogla ništa da uradim za njega", napisala je, a kako kaže, porođaj je trajao gotovo 10 sati. Na kraju su ona i njen tadašnji suprug držali Džordža kako su mu dali ime i plakali, a ona je u danima koji slede bila pod jakim sedativima. Srećom, godinu dana kasnije, rodila je zdravu ćerkicu Etel, a potom, 2013. ponovo je dobila ćerku Marni Rouz.

Tragični porođaj ostavio je duboke posledice - Lili se borila sa biploarnim poremećajem, postporođajnom depresijom PTSD-jem zbog čega je završila u psihijatrijskoj klinici na tri meseca.

Inače, Lili koja je odrastala okružena alkoholom i narkoticima ni sama ne zna kada je zapravo počela da ih konzumira.


Lili je otkrila u memoarima da je sa Majli Sajrus probala sve što se moglo probati, ali da je shvatila koliko ima sati kada je poželela da proba heroin.

"Znala sam da moram da stanem", izjavila je Lili posle čega je rekla zbogom nedozvoljenim supstancama. Međutim, tokom svih tih godina, uspona i padova, njen brak je ispaštao. Iako su ona i Sem Kuper probali više puta da prevaziđu prepreke, nažalost, usledio je kraj koji je bio povezan sa finasijskim problemima.

Lili Alen danas je konačno srećna kraj Dejvida
Shutterstock 

Usamljenost lečila s prostitutkama

Lili je nakon toliko godina van šoubiznisa ostala bez stablnog priliva novca, te više nije mogla da otplaćuje kredit. Zbog svega se naglo vratila na turneje, a svoju usamljenost lečila je sa prostitutkama sa kojima je redovno spavala. Iako su joj muž i deca nedostajali, povratkom sa turneje ponovo se vraćala nedozvoljenim supstancama, a Sem to više nije mogao da trpi.

Nakon toga Lili se suočila sa novim problemima. Najpre je doživela pokušaj silovanja od strane saradnika koji je navodno hteo da joj pomogne, a potom je iste godine preživela pljačku dok je sa decom spavala u svom domu.

Nakon toga, Lili više nije mogla da veruje ikome. Srećom, nakon godina terapije i uz pomoć svog brata vratila se na pravi put, a je karijeru nastavila u drugom smeru - postala je glumica, a u tome joj svakako pomaže njen suprug Dejvid.

Rich Gold / Alamy / Alamy / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pevačica našla sreću kraj slavnog glumca


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!