Mili Bobi Braunsvet je upoznao kao neobičnu devojčicu po imenu Eleven u hit seriji "Stranger Things", a lepa glumica bukvalno je rasla pred kamerama. Sada je, sa 18, jedna od najvećih tinejdž zvezda današnjice, a svaki njen potez propraćen je budnim okom javnosti. 

Mili Bobi Braun je svet upoznao zahvaljujući seriji Stranger Things.
Youtube 

U poslednje vreme posebnu pažnju privlači zbog veze sa Džejkom, sinom slavnog muzičara i jednog od najboljih frajera svih vremena - Džona Bon Džovija, a čini se da je mladi par zaljubljeniji nego ikad.

Retko se odvajaju, i ne prežu od toga da i u javnosti razmenjuju nežnosti, a fanovi su ubeđeni da je veza sa njim slomila srce njenom najboljem prijatelju, inače kolegi iz serije Noi Šnapu, zbog čega se u više navrata našla na meti zlobnih komentara.

Naime, Mili i Džejk su isprva bili prijatelji, a mlade zvezde upoznale su se preko Instagrama. U to vreme, mnogi su navijali da se Mili smuva sa Noom, a u više navrata je i pred kamerama rekla da ga voli.

Međutim, onda se, kao grom iz vedra neba saznalo da je u vezi sa sinom slavnog rokera, a o svemu je Mili nedavno govorila za Wired magazine.

"Kako se Mili Bobi Braun upoznala sa Džejkom Bon Džovijem?", glasilo je pitanje, a glumica je odgovorila:

"Upoznali smo se na Instagramu. I bili smo prijatelji neko vreme, a onda, šta da kažem?"

Mili bobi Braun otkrila je kako se upoznala sa Džejkom.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Više detalja nije otkrila, a glasine o njihovoj vezi krenule su u proleće prošle godine. Džejk je tada postavio zajednički selfi iz automobila i dodao zanimljiv opis.

"Najbolji prijatelji zauvek", napisao je uz emodži srca, ali se čini da je prijateljstvo brzo preraslo u nešto više. Od početka veze često se pojavljuju u javnosti i na svečanim događajima, a Džejk je bio Miliina najveća podrška u teškim trenucima sa kojima je nosila.
Naime, Mili, koju trenutno prati 48 miliona ljudi na Instagramu, postala je poznata zahvaljujući "Stranger Things-u", ali je brzo osetila tamnu stranu slave.

Džejk se ne odvaja od Mili Bobi Braun.
John Nacion/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dve godine kasnije Mili se dogodilo nešto što nije mogla da predvidi, a što je zapravo uobičajena pojava u savremenom društvu, na šta stručnjaci sve češće upozoravaju. Naime, ona je postala žrtva okrutnog onlajn zlostavljanja kada su je korisnici Tvitera lažno optužili za homofobične i rasističke komentare.

Mili bobi Braun bila je žrtva nasilja.
Instagram 

Mlada glumica se trudila da to previše ne utiče na nju, ali stvari su krenule nagore. Naime, na Tviteru je počeo da kruži hešteg sa porukom "ubijmo Mili Bobi Braun"koji se brzo proširio. Tada je imala samo 14 godina i odlučila je da se povuče sa društvenih mreža i izbriše svoj privatni nalog na Tviteru, ali i da napravi novi nalog pod nazivom "Millie stop hate", na kojem je odlučila da širi pozitivne poruke ljubavi i nade sa ciljem suzbijanja mržnje na društvenim mrežama.

Ni veza sa Džejkom nije pomogla, jer su mnogi mislili da ju je mladi muzičar "ukrao" od Noe, iako su i Mili i njen kolega iz hit serije govorili da su samo prijatelji.

Ipak, Mili je život krenuo nabolje, a nedavno je na premijeri predstavila novi nastavak filma "Enola Holmes”, a na crvenom tepihu pozirala je zajedno sa najpoželjnijim muškarcem na svetu Henrijem Kavilom, koja u njenom društvu nije skidala osmeh sa lica i kao da je jedva čekala da zajedno poziraju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!