Često ogovaran i omražen influenser i kuvar iz Turske Nusret Gokče poznatiji kao "Salt Bae", opet je u žiži javnosti od blama koji mu se desio na svetskom prvenstvu. Naime, slavni kuvar je na finalu svetskog prvenstva u Kataru vukao Mesija za rukav, dok ga je fudbaler u najmanju ruku "oladio".

Nusret u Kataru sa peharom.
La Nacion / Zuma Press / Profimedia 

Kuvar čuven po senzualnom pristupu obradi hrane, posebno mesa, poznat je po svojim odrescima i specifičnoj pozi za soljenje hrane. Iako je svetski poznat, o njegovom privatnom životu, tj. o ljubavnom statusu, ne zna se skoro ništa. 

S jedne strane, Salt Bae uživa u pažnji koju dobija, uživa da provocira svojim istupima, da stvara jela o čijem ukusu, ali i ceni će se naveliko pričati. S druge strane, svoju privatnost čuva od očiju javnosti.

Jedna od retkih prilika kada je Salt Bae dozvolio fanovima da zavire u njegov svet je fotografija sa decom koju je objavio na Instagramu.

Mnogi su odmah razumeli da su sva deca njegova, nakon što je on zagonetno uz fotku stavio opis – „Čovek koji ne provodi vreme sa svojom porodicom nije pravi muškarac.“

Međutim, nije sasvim poznato da li su to sve njegova deca ili pak njegovi rođaci.

A da sve bude još intrigantnije, on je na drugoj fotki koju je objavio sa čak dvanaestoro dece. Tu je takođe i jedna žena, prva za koju se pretpostavlja da je njegova supruga, mada to nije sigurno jer mu može biti i devojka, sestra ili rođaka…

Do danas još uvek nije poznat njegov ljubavni status. Dok s jedne strane uživa u popularnosti i redstavljanju sebe, s druge njegov ljubavni život ostaje misterija.

Najveća tajna najpoželjnijeg Turčina koji je napravio imperiju
Depo Photos / Zuma Press / Profimedia 

Gokče, za kod su svi saznali 2017. godine, slavu je stekao kada je objavio snimak u kom pokazuje svoje umeće u kuhinji, uz specifičan pokret dok soli hranu, po kom je i postao poznat. Nije dugo trebalo pa da njegovo dodavanje "prstohvata soli" na odrezak postane ultrapopularan mim.

Turski mediji pišu da je rođen 1983. godine i da je odrastao u primorskom turskom gradu u velikoj porodici, kao jedno od petoro dece. Kao tinejdžer počeo je da radi kao šegrt kod jednog mesara, a zbog teške finansijske situacije u porodici nije mogao da ide u školu.

Ipak, vremenom je uspeo da usavrši zanat, pa se pročulo za njegovo umeće. Danas ima lanac restorana u Turskoj i Emiratima. Ipak, cene su, malo je reći, paprene. Ljudi su bili potpuno šokirani kad su otkrili koliko je koštala jedna večera u restoranu turskog šefa Ca, poznatog kao Salt Bae. Njegovi restorani poznati su po visokim cenama hrane, a restoran "Nusr-Et Steakhouse"u Abu Dabiju nije izuzetak.

Druži se sa svetskim facama koje dolaze na gastro-užitak u njegove restorane. Za njegov čuveni 24-karatni zlatni odrezak tomahavk bez problema daju – 960 evra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!