Poslednjih meseci svađa Viktorije Bekam i snajke Nikole Pelc glavna je tema medija. Više je nego jasno da čuvena Posh Spice ne odobrava određene postupke "zle naslednice", kako su je mnogi prozvali, a što je rezultiralo time da je i Bruklina udaljila od ostatka porodice.

viktorija Bekam ne voli snajku.
Instagram 

Zbog toga je Viktorija u par navrata žestoko "udarila" na nju pred svetom. Setimo se samo njene revije kada je "slučajno" isekla baš fotografiju na kojoj su sin i snajka.

Ili pak nedavno, za Božić, kada je postavila fotografiju sa mužem i decom i napisala: "Brukline, nedostaješ..."

Naravno o Nikoli nije bilo ni reči, niti joj je čestitala praznik na bilo koji način javno. Zbog svega je Viktorija dobila nadimak "svekrva iz pakla" koji je opravdala još jednom zbog navodnog likovanja nakon što su Nikoline stare fotke preplavile mreže.

Viktorija Bekam ponizila je snajku na Božić.
Instagram 

Naime, još od kako se prefarbala u tamnu boju, mnogi su komentarisali da izgleda starije i neurednije.

Mnogima se ne dopada kako Nikola Pelc danas izgleda.
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čak su i komentari da Viktorija sa 48 izgleda mlađe od 27-godišnje snajke bili svakodnevni. Ipak, mnogi su i branili Nikolu i govorili da je ona "prirodna lepotica koja ne mora nikome da se dokazuje"... no, pojavio se problem oko tog "prirodnog". 

Naime, i Pelcova je, kao brojne velike zvezde, kako stvari stoje, išla pod nož, a određene fotke iz prošlosti to i dokazuju. 

Nikola Pelc se promenila od tinejdžerskih dana,
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Na nekim Instagram profilima je i osvanulo šta je sve radila. Tako se pored operacije nosa spominju i botoks i fileri kako bi podigla i naglasila jagodice, redukcija linije vilice filerima, jawline slimming i slično.

Promena je više nego očigledna, a iako je Viktorija znala da je njena snajka baš poput nje ljubitelj estetske hirurgije, sada navodno uživa što će celi svet saznati da i Nikola ima tajne, te da je to kako je izgledala nekad i kako izgleda danas nebo i zemlja.

Nikola Pelc izmenila je lik.
o05 / Zuma Press / Profimedia 

Ipak, čini se da Bruklinu to ni najmanje ne smeta. On "drži leđa" svojoj dragoj uprkos negodovanju majke i ne tiče ga se šta pišu na internetu, što i treba čime je još jednom dokazao da je "muž za poželeti", sa čim moramo da se složimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!