Pre nekoliko dana, na sam Božić, na društvenim mrežama je ponovo počelo da se šuška o odnosu modne dizajnerke Viktorije Bekam i njene snajke, supruge Bruklina Bekama, Nikole Pelc.

Naime, bivša članica grupe Spice Girls pohvalila se obožavateljima kako s porodicom slavi Božić, a u opisu fotografija je poručila: 'Tata nastavlja Bekam porodičnu tradiciju. Bruklin, nedostaješ nam, poljubac'.

I tu je nastao problem jer Viktorija nigde nije spomenula njegovu suprugu s kojom je navodno u velikom ratu još od njihovog venčanja. Takođe, najstarije dete Bekamovih nije reagovao na fotografiju, već je objavio božićne fotografije sa suprugom iz njihovog doma. 

Ranije je dizajnerka mrtva-hladna isekla Nikolu s porodičnih fotografija, a to je pokušala da opravda rečima da je to učinila slučajno. Zbog svega je zaradila i nadimak 'svekrva iz pakla', a Bruklin i Nikola 'novi Megan i Hari' koji su zapravo pobegli od njegove porodice.

odbegli par zajedno s pevačicom Selenom Gomez u Meksiku
Profimedia 

Sada su paparaci uslikali odbegli par zajedno s pevačicom Selenom Gomez u Meksiku, pa se čini da će zajedno proslaviti Novu godinu. Iako niko nije znao da se oni druže dok nisu na društvenim mrežama objavili da zajedno krajem novembra slave Dan zahvalnosti, čini se da trenutno pronazale utehu u zajedničkom društvu.

Bekamov sin pobegao sa ženom nakon što su je ponizili na Božić
Clasos.com.mx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, u poslednjih 6 godina Selena je prošla kroz bolni raskid s Džastinom Biberom, svojom ljubavi iz tinejdžerskih dana, a koji se kasnije oženio Hejli Biber. Zbog slomljenog srca Selena je imala nervni slom nakon kog je završila u centru za mentalno zdravlje.

Uz to, dijagnostikovan joj je bipolarni poremećaj i lupus. O svim traumama dodatno je progovorila za magazin 'The Rolling Stone' te šokirala javnost ispovešću koja slama srce.

'Biću vrlo otvorena sa svima u vezi ovoga: bila sam u četiri centra za lečenje', otkrila je Gomezova u intervjuu. 'Mislim da mi je u ranim dvadesetima počeo da slabi kompas za realnost, tada sam počela da osećati kao da ne kontrolišem šta osećam, bilo to jako dobro ili jako loše', rekla je.

Selena Gomez imala nervni slom.
Instagram 

Što se Bekam porodice tiče, postoje i oni koji smatraju kako je Nikola od početka htela da zameni Viktoriju u životu svog supruga koji je prethodno bio izrazito vezan za porodicu, posebno svoje slavne roditelje.

Bekamov sin pobegao sa ženom nakon što su je ponizili na Božić
printscreen/instagram 

Prethodno su se Viktorija i Nikola često družile te jedna drugoj slale poruke ljubavi na društvenim mrežama, a gde je tačno puklo i hoće li ikada zakopati ratnu sekiru, ostaje nam da vidimo, ali čini se da je Bruklin odabrao stranu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!