Sijena Miler proslavila je svoj 41. rođendan, i pravo je osveženje videti da joj je u životu konačno sve potaman, i da je srećna na svim poljima, pogotovo u ljubavi. Iako na polovnom planu za nju nikad nije bilo zime, kada je reč o ljubavi, slobodno se može reći da joj nisu uvek "cvetale ruže". 

Siena Miler proslavila je svoj 41. rođendan.
Darla Khazei/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Danas je srećna kraj 15 godina mlađeg dečka Olija Grina sa kojim se ponaša kao da su tinejdžeri, a veoma često ne biraju ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti.

Zbog njega je raskinula i veridbu sa Lukasom Zvirnerom, a od momenta kada su uplovili u vezu, retko su se odvajali. 

Sijena Miler danas ima mlađeg dečka.
Dominique Jacovides / Bestimage / Profimedia 

Zbog svega su oduševljeni fanovi, svaki put kada bi se njihove fotografije našle na mrežama komentarisali: "Nađite nekog da vas gleda kao Oli Sijenu". I zaista, mladi producent gotovo je opčinjen svojom devojkom. 

Sijena Miler obožava svog dečka.
James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, Sijena je pre nekoliko meseci iznenadila sve kada je uslikana u društvu bivšeg verenika. Odmah su krenule glasine da je došlo do raskida sa Olijem, ali se ispostavilo da su se samo družili, a sa njima je bila i nova devojka njenog bivšeg. 

Glumica je pre Lukasa bila u vezi sa Tomom sa kojim ima i ćerku Marlo (9), a zbog deteta ostali u odličnim odnosima. Iako danas uživa kraj Olija, Sijena je doživela javno poniženja od bivšeg.

Javnosti je najpoznatija po vezi sa Džud Loom koji je bio okrutan prema njoj. Njihova romansa bila je tema broj jedan tih godina. Pričalo se da je zbog Sijene glumac ostavio dizajnerku Sejdi Frost sa kojom ima troje dece. Sijena i Džad su se i verili, a potom je novi skandal stigao do javnosti.

Sijena Miler bila je u vezi sa Džud Loom.
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

Naime, glumac ju je prevario sa dadiljom, a zatim je napravio dete konobarici. Sijena je momentalno u javnosti bila predstavljena kao prevarena žena i svi njeni glumački projekti pali su u vodu.

"Bilo je stvarno teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživeti. Baš sam otvarala predstavu u pozorištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i nedeljama sam morala sama ustajati iz kreveta i suočavati se s raskidom koji je postao javan. A onda sam morala stati svake večeri ispred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko nedelja se uopšte ne sećam", rekla je glumica u jednom intervjuu.

Ipak, Sijena je oprostila Džadu i par se ponovo verio 2010. godine. Ali sledeće godine su ipak proglasili kraj jer Sijena ipak nije mogla da mu oprosti neveru.

Ali tada je do javnosti stigla i jedna neverovatna činjenica: izgleda da je Sijena odlučila da Džadu vrati milo za dragopa ga je prevarila sa njegovim najboljim prijateljem Danijelom Krejgom.

Sijena Miler vrala je Džud Loa sa Danijelom krejgom.
Shutterstock 

Džad Lo je potvrdio glasine i rekao da, kada je čuo za neveru, odmah je pozvao Danijela sa kojim se posvađao. Nakon svih ljubavnih brodoloma, Sijeni je sunce granulo ipak sa mladim Olijem. Priča se da par ima ozbiljne planove i da se uskoro očekuje veridba.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!