Sijena Miler konačno uživa u ljubavni sa 15 godina mlađim dečkom Olijem Grinom sa kojim je u vezi od proletos. Inače, njeni pratioci su ostali bez teksta kada je viđena kako se druži sa bivšim dečkom Tomom i njegovom novom devojkom Aleksom Čang.

Njih četvoro zajedno su došli na muzički festival, družili su se i pili, a fotografije su osvanule na Instagram profilu Popi Delavinj. Inače, glumicu Sijenu Miler je godinama pratila loša sreća sa momcima i vezama, sve dok nije srela Olija.

Pre njega bila je u vezi sa Tomom sa kojim ima i ćerku Marlo (9), a zbog deteta ostali u odličnim odnosima. Iako danas uživa kraj Olija, Sijena je doživela javno poniženja od bivšeg.

sijena miler danas je srećna kraj olija grina
James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Javnosti je najpoznatija po vezi sa Džud Loom koji je bio okrutan prema njoj. Njihova romansa bila je tema broj jedan tih godina. Pričalo se da je zbog Sijene glumac ostavio dizajnerku Sejdi Frost sa kojom ima troje dece. Sijena i Džad su se i verili, a potom je novi skandal stigao do javnosti.

Naime, glumac ju je prevario sa dadiljom, a zatim je napravio dete konobarici. Sijena je momentalno u javnosti bila predstavljena kao prevarena žena i svi njeni glumački projekti pali su u vodu.

džud lou varao je sijenu miler sa dadiljom
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

"Bilo je stvarno teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživeti. Baš sam otvarala predstavu u pozorištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i nedeljama sam morala sama ustajati iz kreveta i suočavati se s raskidom koji je postao javan. A onda sam morala stati svake večeri ispred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko nedelja se uopšte ne sećam", rekla je glumica u jednom intervjuu.

Ipak, Sijena je oprostila Džadu i par se ponovo verio 2010. godine. Ali sledeće godine su ipak proglasili kraj jer Sijena ipak nije mogla da mu oprosti neveru.

džud lou je napravio dete dadilji
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ali tada je do javnosti stigla i jedna neverovatna činjenica: izgleda da je Sijena odlučila da Džadu vrati milo za drago pa ga je prevarila sa njegovim najboljim prijateljem Danijelom Krejgom.

Džad Lo je potvrdio glasine i rekao da, kada je čuo za neveru, odmah je pozvao Danijela sa kojim se posvađao. Nakon svih ljubavnih brodoloma, Sijeni je sunce granulo ipak sa mladim Olijem. Priča se da par ima ozbiljne planove i da se uskoro očekuje veridba.

sijena miler danas je srećna u ljubavi
Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!