Život Čarlija Šinaneretko je bio tema svih medija zbog njegovog skandaloznog ponašanja. Čak i pod "stare dane", malo-malo pa na videlo procuri neka nova priča, kao što je to bio slučaj pre izvesnog vremena kada ga je Kori Feldman javno optužio za zlostavljanje Korija Hejma na snimanju filma "Lukas". 

Međutim, daleko od toga da je ovo bilo nešto najskandaloznije što se povezivalo za njegovo ime. Zapravo, jedan od njegovih najgorih trenutaka odigrao se upravo pred proslavu katoličkog Božića 2009. godine, kada je napao bivšu suprugu i zbog svega završio u zatvoru, gde je praznik i dočekao.  

Čarli Šin je jedan od najskandaloznijih ljudi u Holivudu.
Shutterstock 

Njegova tadašnja supruga Bruk Miler rekla je policiji da ju je gurnuo na krevet, stavio joj nož pod grlo i zapretio da će je ubiti nakon što je rekla da želi razvod.

"Bolje ti je da se plašiš. Ako bilo kome kažeš, ubiću te!", bile su njegove navodne reči. Milerova je u 8 ujutru pozvala policiju, tvrdeći da je doživela nasilje od supruga, a kako su tada preneli strani mediji, glas joj je drhtao i nije mogla da zadrži suze.

Tvrdila je da je njen suprug još uvek imao pomenuti nož dok je telefonirala. Na pitanje kakav nož nosi njen suprug, ona je rekla: "Nosi ga u zadnjem džepu pantalona", a zatim dodala da misli da će umreti.

911 služba je otkrila da su članovi njene porodice takođe bili u kući u vreme skandala. Kada je pozvala policiju, bila je u kuhinji, dok je tvrdila da je Šin u drugoj sobi sa rođacima gde je bez blama sedeo i ćaskao sa njima.

"Rekao je da će sada otići. Upravo pokušava da se išunja na zadnja vrata", rekla je na kraju razgovora. Glumac je tada uhapšen, a na Božić je proveo deset sati u zatvoru.

Nakon skandala, par je ostao u braku do 2011. godine, a zajedno su dobili blizance Maksa i Boba. Oni su u vreme napada 2009. godine imali devet meseci.

Ipak, par se rastao, a mnogi su komentarisali da je Bruk samo potvrdila reči Deniz Ričards, prethodne bivše supruge Šina, da je glumac agresivan i nasilan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!