Svet šou biznisa krije mnoge tajne, a neke od njih su izuzetno uznemiravajuće jer se odnose i na pedofilske sklonosti. Tako je i u slučaju Čarli Šina i Korija Herma.

Naime, Čarli Šin je sada oštro porekao tvrdnju Korija Feldmana da je silovao Korija Hejma na snimanju filma Lukas. E! News mogu potvrditi da je Šin optužen za silovanje tada 13-godišnjeg Hejma na snimanju filma Lukas iz 1986. u Feldmanovom novom dokumentarcu (Moja) istina: Silovanje dva Korija.

Čarli Šin demantovao optužbe da je silovao dečaka.
Profimedia 

Prema Entertainment Weekly-u, Feldman je konkretno naveo:

- Rekao mi je: 'Čarli me je savio između dve prikolice i stavio Crisco ulje na moju pozadinu i silovao me usred bela dana. Svako je mogao da prođe, svako je to mogao da vidi.

Feldmanova bivša Suzana Sprag takođe je ponovila njegove optužbe. Međutim, Šin je za Huffington post rekao:

- Ove bolesne, uvrnute i neobične optužbe nikada se nisu dogodile. Takođe je rekao da se nada da će ljudi uzeti u obzir "šta [Hejmova] majka Džudi Hejm ima da kaže.

Džudi je 2017. godine branila Čarlija od optužbi, koje su prvobitno objavili National Enquirer i glumac Dominik Braša.

- Moj sin nikada nije pominjao Čarlija. Nikada nismo pričali o Čarliju. Sve je bilo izmišljeno... Da je moj sin bio ovde da čuje sve ovo, povratio bi, insistirala je Haim.

Sam Kori Haim nikada nije imenovao Čarlija Šina kao svog silovatelja tokom svog kratkog života. Preminuo je od upale pluća u 38. godini.

Predstavljajući dokumentarac, Feldman je rekao da njegov cilj nije da stavi fokus na sebe, već da koristi svoju platformu da govori za one čiji se glas ne čuje - uključujući Hejma.

- Najvažnije teme su one o kojima najmanje čujete, rekao je on.

- Kada ne čujete za to, onda bi trebalo da brinete.

Neki će se zapitati da li je priča o Hejmovom navodnom silovanju priča koju uopšte treba Feldman da ispriča, s obzirom na žestoko protivljenje ožalošćene majke filmu i činjenicu da zapravo nikada nismo čuli Hejma da sam komentariše optužbe.

Dok Feldman insistira da je njegov prijatelj želeo da ovo izađe na videlo, na kraju je teško znati ko je šta rekao kada je jedna od strana nije više među živima.

- Nisam želeo da radim ovaj [film], rekao je Feldman publici na sjajnoj premijeri, pa dodao:

- Ali ovo je stradanje života. Ovo je bukvalno nastajalo ceo život.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!