I dok je Novak Đoković tema svih sporstkih naslova, ni njegova zgodna supruga ne zaostaje sa dizanjem prašine, ali zbog fantastičnih autfita u kojima se pojavljuje u javnosti.

Jelena Đoković trenutno uživa sa porodicom u Dubaiju odakle nas redovno obraduje fotografijama na svojim društvenim mrežama. Jelena, koja važi za jednu od najlepših žena tenisera, ali i za jednu od najstilizovanijih, poslednjim izdanjem privukla je posebnu pažnju.

Naime, ponela je jedan modni komad u kom je zaista retko viđamo. Reč je o kratkom šortsu u kom Jelena pozira na plaži uz zalazak Sunca. Uz crni šorts ponela je i basic belu majicu i bež kardigan, a sve je zaokružila svojim, pored ručnog sata, omiljenim aksesoarom - naočarama za sunce.

jelena đoković u nikad kraćem šortsu.
Instagram 

Na svojim Insta storyjima je objavila još fotografija, takođe sa plaže na kojima ne skida osmeh sa lica, a uslikala je i sina Stefana koji joj je pravio društvo i sa kojim je uživala u popodnevnoj šetnji.

Podsetimo, Jelena i Novak Đoković nedavno su snimljeni na ulicama Marbelje. Fotografi su ih uhvatili u šetnji plažom ovog grada na jugu Španije u društvu dece i kućnog ljubimca.

Novak i Jelena u Marbelji.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!