Navikli smo da Jelena Đoković uvek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama. Dok u svečanim trenucima bira jednostavne i elegantne kreacije, u privatnim trenucima preferira udobnost.

Da je Jelena Đoković veliki ljubiteljka udobnih modnih komada, dokazala je nedavno u Marbelji, gde boravi sa porodicom. Fotografi su je uhvatili u šetnji plažom ovog grada na jugu Španije u društvu supruga, dece i kućnog ljubimca.

Jelena Đoković i Novak Đoković u Marbelji.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Za ovu priliku odabrala je izdanje koje većina dama ima u svom ormanu i koje voli da nosi u slobodno vreme. Nosila je plišanu trenerku nežno roze i uparila je sa belim patikama za trčanje.

Ogrnula se i tanjom jaknom svetlozlatne boje, a look je zaokružila ručnim satom, decentnim komadima nakita i naočarima za sunce.

Jelena Đoković u plišanoj trenerci.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Plišane trenerke su izuzetno udobne za nošenje i prijatne na dodir, pa ne čudi što su već dugi niz godina popularne među ženama. Njihov trend popularizovao je američki brend Juicy Couture iz Los Anđelesa pre deset, petnaest godina, a danas su ponovo u modi, te se možete smatratiti srećnik ukoliko ste sačuvali svoj retro primerak.