Glumac Brus Vilis (67) uskoro će postati deda. Brusova ćerka Rumer i njen dečko Derek Ričard Tomas objavili su u utorak na društvenim mrežama da očekuju svoju prvu bebu, a jednako uzbuđena je i buduća baka Demi Mur (60).

Glumica je podelila fotografiju svoje trudne ćerke na pregledu, okružena uzbuđenim budućim tetkama, kao i njihovim štenetom.

- Pozdravljam malu mrvicu! Presrećna sam zbog tebe, draga moja Rumer. Čast mi je da prisustvujem tvom putu u majčinstvo i jedva čekam da ovu bebu dočekam na svet- napisala je glumica ispod fotografije na Instagramu.

Svoju sreću i čestitke u komentarima su napisale i Demine koleginice, među kojima Lesli Man, Mišel Fajfer, a Kejt Hadson je napisala koliko ju je ova vest ganula do suza. Čestitkama se pridružila i Gvinet Paltrou, koja je napisala da u uvek mogu da računaju na njenu pomoć.

U komentarima se mnogi slažu da nikad ne bi rekli da Demi Mur ima 60 godina te da je u toj dobi kada njena generacija dobija ulogu - bake.

Podsetimo, par je objavio dve crno-bele fotografije. Na prvoj budući tata Derek ljubi zaobljeni stomačić nasmejane Rumer, a na drugoj je diskretno pokazala svoju trudničku figuru.

Podsetimo, Demi Mur i Brus Vilis venčali su se 1987. godine, a razišli su se nakon 13 godina zajedničkog života. Brusu je ovo bio prvi brak, a Demi je već imala razvod iza sebe. Sa Eštonom Kučerom bila je u braku od 2005. do 2013. godine, zbog čega se delimično odala porocima.

Zbog veze sa Ešton, Demi Mur nije pričala sa svojom najmlađom ćerkom čak 3 godine. 

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa otkrila je upravo u svojim memoarima ‘‘Inside, Out‘‘ najteži period svog odnosa sa slavnom majkom. Problemi su nastali dok se glumica borila sa zavisnošću od alkohola, što je nastalo kao posledica razvoda nakon Eštonove prevare.

"Sećam se teskobe koja bi mi preplavila celo telo kada bih je videla sa poluzatvorenim očima i kad bih vidjla način na koji je govorila. Bila je mnogo nežnija prema meni nego kada je bila trezna",navela je Talula koja je od detinjstva patila od nedostatka samopouzdanja i psihičkih problema koji su ju doveli do anoreksije, od koje i danas boluje.

Demi Mur i Ešton Kučer.
Shutterstock 

"Nisam razgovarala sa mamom skoro tri godine i za to vremesvaki Majčin dan pretvorio bi me u apsolutnu prašinu. Ti dani puni su reklama kako razveseliti voljenu mamu, koji parfem joj kupiti na njenn dan, a meni je svaka takva poruka zadavala bol", dodala je Talula koja je danas u dobrim odnosima sa majkom ali je taj period ostao kao večni ožiljak.

"Bio je to jedan jako težak period. Kako god, moja priča se promenila. Tokom odrastanja, shvatila sam da moram imati više razumevanja za svoju majku i sposobnost da oprostim", dodala je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!