Od samog početka Svetskog prvenstva u fudbalu, jedna žena privlačila je ogromnu pažnju javnosti i medija. U pitanju je lepa Moza bint Naser koja je udajom za katarskog šeika postala najmoćnija Arapkinja, a sa njim je dobila i sedmoro dece. Forbs ju je uvrstio u 100 najmoćnijih žena sveta, a pored toga, Moza može da se pohvali i zavidnim obrazovanjem te ima čak 6 doktorata.

Moza je najmoćnija žena arapskog sveta.
Javier SORIANO / AFP / Profimedia 

Međutim, ono o čemu se ipak najviše polemiše poslednjih dana je njeno lice koje deluje kao da je zaleđeno u vremenu. Naime, iako ima 63 godine, Moza izgleda daleko mlađe, čak i od ćerke Hajnd bin Hamad koja takođe važi za vrsnu lepoticu. 

Ipak, ukoliko pokušate da nađete Mozine fotografije iz mladosti, u tome nećete uspeti, jer na mrežama ne postoji nijedna. Ipak fotografije koje sežu unazad deset - dvadeset godina dokazuju samo jedno - da Moza izgleda kao da nije ostarila ni dan. 

Moza izgleda kao da nije ostarila ni dan.
Bravo Press SA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njene operacije obavijene su velom misterije, a kako strani mediji prenose, da bi sačuvala mladost lica, potrošila je 2 miliona dolara da bi platila 12 plastičnih operacija.

Međutim, tačnih informacija nema, sve je pod velom misterije. Može se samo nagađati da je, sudeći po fotografijama, šeika Moza koristila botoks.

Zanimljivo je i da njene slike iz mladosti nigde nisu objavljene, tako da nijedan specijalista ne može da komentariše stanje njenog lica "pre" i "posle" hirurške intervencije. Šuškalo da su sve njene slike uklonjene, kako javnost ne bi imala uvid u njen izgled u mladosti, a šta je prava istina, zna samo Moza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!