Adrijana Lima, bivša "srpska snajka" već neko vreme se nalazi u Kataru gde je sa nevenčanim suprugom, filmskim producentom Andreom Lemersom i prijateljima pratila utakmice na Svetskom prvenstvu u fubalu. Interesantno je da je Adrijana je sa istim žarom bodrila kako srpsku reprezentaciju, do ispadanja, a potom i rodni Brazil. Inače, njoj je društvo pravila upravo Ana Antić - naslednica  srpskog trenera i nekadašnjeg fudbalera Radomira Antića sa kojom je ostala u sjajnim odnosima i nakon razvoda sa Markom Jarićem.

Adrijana Lima je sa mužem i prijateljicom gledala utakmiče u Kataru.
Instagram 

Adrijana nije krila nezadovoljstvo zbog gubitka Brazila, ali joj je, sa druge strane nešto drugo ipak izmamilo osmeh. Naime, I Andre i njihov sin Sajen pojavili su se u identičnim dresovima, što je manekenka i podelila sa svojim pratiocima, a ovo je ujedno bilo prvi put nakon porođaja da je pokazala njegovo lice što je sve iznenadilo, s obzirom da u prošlosti ovako nešto nije praktikovala.

"Sine moj, mama vidi u tvom osmehu radost jer si gledao prvi fudbalski turnir sa tatom. Uskoro, tvoje sestre i ja ponovo ćemo vamse pridružiti kako bismo bili jedna velika srećna porodica kao što smo i inače! Volimo vas… Želela bih da iskoristim ovu priliku da se zahvalim porodici Infantino što nas je učinila delom porodice "FIFA svetski kup"... ova sećanja će zauvek biti u našim srcima…. P.S: Ne obazirite se na cenu koju je tata zaboravio da ukloni", napisala je kraj fotografije.

Naravno, njeni pratioci oduševljeno su komentarisali objavu, iako je bilo i onih koji nisu propustili da pitaju, zašto je požurila da objavi fotografiju sina koja nije blurovana, a "Markove ćerke je krila", te se čak i paparaco fotografije iz vremena kada su bile male mogle nabrojati na prste jedne ruke.

Adrijana Lima retko je objavljivala fotografije sa ćerkama.
prinscreen/instagram 

Ipak, čini se da manekenka ne haje za komentare. Uživa u majčinstvu i očigledno radi onako kako misli da treba. Inače, Lima je u Kataru bila jedna od najzapaženijih poznatih ličnosti gde je ne samo navijala sa tribina u sjajnim izdanjima, već je i posetila brojne modne događaje. 

Adrijana Lima je najzapaženija u Kataru.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!