Manekenka Adrijana Lima, porodila se krajem prošlog meseca i na svet donela dečaka kom je dala ime Sajan. Njih dvoje sada uživaju u zajedničkom vremenu, a lepa manekenka je danas prvi put objavila fotografiju sa svojim trećim detetom, uz dirljiv izliv ljubavi.

"Dotakao si moje srce. Mama te voli, Sajane", napisala je Adrijana Lima na InstaStory-u uz fotografiju sinovljeve ručice na njenom srcu.

Prva slike Adirjane Lime sa sinom.
Instagram 

A kada je reč o malenom Sajanu, iza njegovg imena krije se sledeća simbolika. Lima je u tu čast na Instagram profilu objavila fotografiju oka bebe ne bi li dočarala svu simboliku sinovljevog imena.

"Sajan (Cyan) je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Sajan je boja voda Bora Bore i Maldiva, mesta na našoj porodičnoj listi. Sajan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dečaka. Dobro došao u naš svet, Sajane Lima Lemars", napisala je Lima ranije ovog meseca na Instagramu, uz prvu fotografiju sina koji nosi prezime oba roditelja.

Čuvena manekenka porodila se 29. avgusta u ranim jutarnim časovima u bolnici u Santa Moniki. Izvor je tada za magazin "People" rekao da "beba ima mamine usne i oči" pa dodao da je Lima sada sa sinčićem u svom domu i da su oboje dobro.

Adrijana je sina dobila sa filmskim producentom Andreom Lemarsom.
Dominique Jacovides / Bestimage / Profimedia 

Zanosna Adrijana Lima je u febaruaru ove godine na Tik Toku objavila da čeka treće dete, a onda je ubrzo otkrila i pol deteta.

Adrijana je sina dobila sa filmskim producentom Andreom Lemarsom, a iz braka sa srpskim košarkašem Markom Jarićem ima ćerke Sijenu i Valentinu. Marko i Ana venčali su se 2009. godine, a razveli 2916. Par je ostao u prijateljskim odnosima zbog ćerki.

VEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram / ddp USA / Profimedia Adrijana Lima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!