Francuska se zasluženo našla u finalu Svetkog prvenstva u fudbalu, a jedna od najvećih zvezda mečeva bio je Kilijan Mbape, koji je ujedno i jedan od najboljih strelaca prvenstva.

Inače, ovaj 23-godišnji Parižanin trenutno igra za Paris Sen-Žermen, a javnost ne prestaje da zanima i nešto više o njegovom privatnom životu, odnosno, koga trenutno ljubi.

mnogi se pitaju s kim je trenutno mbape.
Love Paris/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako se priča da je Kilijan u vezi sa prelepom Ines Rau, alžirskom manekenkom koja je sa samo 16 godina promenila pol, šuška se da je fudbaler u priči sa još jednom devojkom - Rouz Bertram.

Belgijska manekenka ga je navodno potpuno zaludela, ali fudbaler ne želi da prizna nijednu vezu, te javnost ne može da se pita sa kojom devojkom je on zapravo.

Kada je reč o Ines, ona je, po sopstvenom priznanju, još od rođenja osećala da je žensko zarobljeno u telu muškarca. Danas je jedna od najpoznatijih transrodnih manekenki, a davne 2017. godine postala je i prva trans osoba koja je pozirala na naslovnici "Playboy" magazina. 

Sa druge strane, Rouz se manekenkstvom počela baviti sa 13 godina, a fudbalera je navodno upoznala na jednom modnom događaju.

Zanimljivo je i da je ona bivša devojka Mbapeovog kolege iz kluba - Gregorija Van Der Vila, a par zajedno ima i dvoje dece. Međutim, nakon 8 godina veze, odlučili su da stave tačku na odnos. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!