Kilijan Mbape nastavio je svoju "dominaciju" na terenu i tokom Svetskog prvenstva u Kataru, što je više nego očekivano. Fudbaler je po ne znamo koji put dokazao da je jedan od najboljih strelaca, a samo na utakmici protiv Poljske dao je dva gola, čime je obezbedio Francuskoj prolazak u četvrtfinale. 

Fudbaler se inače već neko vreme krio od novinara, te im se nakon pobede reprezentacije kratko obratio s rečima da je morao da se skoncentriše na ono što se dešava na terenu. 

"Mnogi su se pitali zašto me nema u medijima. Ništa lično prema štampi, ali želeo sam da se koncentrišem na turnir i svoju igru. A kada moram da se koncentrišem, moram da budem 100 odsto u tome i da ne trošim energiju ni na šta drugo. Zato nisam izašao pred novinare", objasnio je igrač, a njegova odluka će navodno doneti kaznu francuskom fudbalskom savezu jer se kosi sa pravilima FIFA. "To sam nedavno saznao, ali platiću za to", rekao je 23-godišnji Parižanin koji je medijima bio posebno zanimljiv poslednjih meseci zbog nove veze i to sa transrodnom manekenkom Ines Rau.

Prelepa Alžirka imala je samo 16 godina kada je odlučila da promeni pol, te je tako u tinejdžerskim danima postala devojčica. Prema njenom priznanju, osećala se zarobljenom u starom telu, te je "jedva čekala da se pretvori u pravu ženu".

Inače, Ines je jedna od najpoznatijih transrodnih manekenki sveta, a 2017. je postala i prva transrodna osoba koja je pozirala za naslovnu stranu Playboya. Iako se na naslovnici pojavila samo u francuskom izdanju tog slavnog časopisa za muškarce, cela priča donela joj je svetsku slavu i odvela je na modne piste širom sveta.

Mbape je sreću kraj vatrene Alžirke našao nakon raskida sa glumicom Emom Smet, a interesantno je da do 24. godine života nije otkrivala svoj identitet.

Niko nije znao da je transrodna osoba i da je do tinejdžerskog uzrasta živela kao muškarac, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Ines Rau je nova devojka Kilijana Mbapea.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!