Da je Bred Pit fatalan za mnoge žene znaju i vrapci na grani, čak i sada kada je na zalasku šeste decenije. Ipak, u mladosti je zaista uživao u tituli pravog zavodnika, no, i pored toga što su ga obožavali širom planete, bilo je i onih koje nisu baš bili previše impresionirani  slavnim glumcem. 

U prilog toj tvrdi ide i jedna propala priča kada je bio "ispaljen" usred sastanka sa koleginicom koja je otišla sa dejta zbog drugog muškarca. Reč je o lepoj glumici Kristini Eplgejt koja je još davne 1989. potvrdila da je prekinula sastanak sa Pitom i otišla kod drugog muškarca. Ipak, identitet "srećnika" nikad nije otkrila.

Bred i Kristina imali su kratku vezu krajem te 1989, a u to vreme oboje su radili na tome da se probiju u Holivudu. Bili su mladi, zgodni, lepi i poželjni, ali to nije bilo dovoljno da bi im veza funkcionisala. 

Nažalost, sve je dovelo do toga da su otišli na sastanak, a da se Kristina pokupila i otišla, nakon čega više nikad nije videla Pita.

Otkriveno ko je tajanstveni muškarac

Iako Kristina nikad nije želela da otkrije njegov identitet, kasnije je se sam akterer otkrio. U pitanju je zapravo jedan od najboljih frajera tog vremena, pevač "Skid Row-a" i glumac iz kultne serije "Gilmore Girls" - Sebastijan Bah. 

Ipak, čini se da se nije baš proslavila u odnosu sa njim, jer kad su je nakon nekoliko godina pitali šta je najgluplja stvar koju je uradila, rekla je upravo: "To što sam napustila Breda Pita jedne noći zbog drugog tipa".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!