Kada vam je najbolja prijateljica Kajli Džener, logično je da se od vas očekuje da izgledate na određeni način. Barem tako misli Anastasija Stejsi Karanikolau koja je od Dženereove nerazdvojna i koja, kako se čini, sve više počinje da liči na nju građom. A to znači samo jedno - uzak struk i široki kukovi su "must", kao i ogromna zadnjica, koja, ukoliko nije dar majke prirode, mora da bude povećana hirurški. Nažalost, iako rezultati donose milione lajkova na mrežama, uživo je neretko druga priča.

Anastasija Karanikolau šokirala je izgledom zadnjice na plaži.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, Stejsi se pojavila sa drugaricama na plaži u Meksiku, što nije promaklo oku paparaca koji su je uslikali i u nimalo laskavim pozama koje su otkrile pravo stanje njenog tela, ali i zadnjice koja je, kako se čini, uvećana omiljenom procedurom slavnih BBL-om. 

Anastasija Karanikolau uvećala je zadnjicu.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U prevodu - njena pozadina izgledala je dobro samo iz određenih uglova, dok, kada stoji, a da se nije namestila, zadnjica je poprimila drugi oblik, gotovo izdeformisan. Ovako nešto u jednom trenutku se moglo videti i kod Kim Kardašijan i kod Kloi, koje su, srećom, u jednom trenutku "istopile" filere i naslage, te sada imaju pozadine koje su znatno manje. 

Anastasija Karanikolau pokazala je da nije savršena kao na Instagramu.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kada je reč o Anastasiji, cela plaža je nestremice zurila u njeno telo koje je spreda bilo gotovo savršeno, međutim, minijaturni kupaći kostim ipak je otkrio određene "nesavršenosti".

Stejsi se često nalazila i na meti kritika da se previše fotošopira, te da je uživo neprepoznatljiva, a da li je zaista tolika razlika, uporedite sami i pogledajte još njenih fotografija u galeriji u nastavku:

Instagram Evo kako Anastasia "Stejsi" Karanikolau izgleda uživo ali i na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!