I nakon što ga je više od 15 žena optužilo za silovanje, među kojima je i njegova bivša devojka, glumica Evan Vud, Merilin Menson i dalje šeta slobodno. I ne samo to - on je u više navrata viđen sa novom devojkom, odnedavno suprugom, koja je, kao i sve njegove bivše partnerke, daleko mlađa od njega. 

Međutim, iako je pevač učestvovao na tajnim misama Kanje Vesta, njegova karijera je ipak krenula silaznom putanjom, što je i sam priznao. Na sve to, ozloglašeni roker kuka i da i dalje dobija pretnje smrću što ga veoma plaši. 

menson učestvuje na tajnim misama kanje vesta.
printscreen/twitter 

- Jako me plaše te i čine zabrinutim, izbezumljenim, depresivnim, neispavanim i anksioznim. Osim toga, zabrinut sam da će neko nauditi mojoj supruzi Lindzi Jusič, stoji u novim pravnim dokumentima prema pisanju američkih medija.

Upravo zbog tužbi diskografske kuće i agencije su otkazale saradnju sa muzičarem, a u međuvremenu su ga isključile sa svih holivudskih društvenih i poslovnih skupova. Zbog svega navedenog, muzičar danas tvrdi da mu je karijera u krizi.

merilin menson ima novu devojku, koju je navodno nedavno oženio.
GIO/AB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Lažno su me prikazali kao silovatelja i zlostavljača. Zbog toga sam izgubio dve glumačke uloge u TV serijama 'Američki bogovi' i 'The Stand" - rekao je Menson. Takođe, ne ide na turneje, ne može da objavi ni svoju knjigu ni svoje slike, pa je izložbu svojih fotografija morao da odloži na neodređeno vreme.

Inače, u javnosti su najviše odjeknule optužbe njegove bivše verenice Evan Rejčel Vud. U februaru 2018. na sudu je govorila o svojim užasnim iskustvima.

Evan Rejčel Vud otkrila je detalje Mensonovog zlostavljanja.
Shutterstock 

- Počelo je polako, ali je vremenom eskaliralo, uključujući pretnje da će mi oduzeti život, ispiranje mozga i buđenje pored čoveka koji je tvrdio da me voli i koji je, u stvari, silovao moje 'nesvesno' telo", rekla je tada i nastavila. "I najgori deo: bolesni rituali vezivanja ruku i stopala kako bih mogla biti psihički i fizički zlostavljana sve dok moj zlostavljač ne oseti da sam mu dokazala ljubav. Dok sam bila vezana, a on me tukao i govorio mi strašne stvari, stvarno sam mislila da bih mogla da umrem. Ne samo zato što mi je govorio: 'Mogao  bih da te ubijem sada", već zato što sam se u tom trenutku osećala kao da sam napustila svoje telo, previše uplašena da pobegnem, rekla je ona.

Podsetimo, Evan je Mensona upoznala sa 18 dok je on još uvek bio u odnosu saDitom von Tiz. Ponudio joj je saradnju, a vremenom su optočeli vezu. U početku je bio, kako je istakla, divan i šarmantan, a onda su se stvari promenile.

Menson je upoznao Rejčel dok je bio u vezi sa Ditom.
Shutterstock 

- U početku je bio šarmantan i divan. Brzo je počeo da mi govori da sam njegova srodna duša i da me navodi da se preselim kod njega. Prvi put smo raskinuli posle godinu dana veze kada mi je posvetio pesmu "I Want to Kill You Like They Do in the Movies", a i on je u intervjuu rekao da je imao fantazije da me udara u glavu maljem - rekla je Evan nedavno.

Menson joj je bio opsednut njome, a u jednom danu znao je da je pozove čak 158 puta. Ukoliko se ne bi javila, rezao se žiletom. Ona je takođe morala da dokaže svoju lojalnost tetovažama i žigosanjem.

- On je urezao E u svoju kožu, a ja sam morala urezati M. Urezala sam slovo kod svoje vagine kako bi mu dokazala da njemu pripadam - opisala je glumica jednom prilikom.

Evan Rejčel Vud morala je da ureže Mensonovo ime u vaginu.
Stefan Trautmann / Wenn / Profimedia 

Silovana u spotu svog muža

Evan je otkrila i da ju je bivši suprug silovao na snimanju spota "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)" koji je objavljen 2007. godine.

Ona je otkrila da je Menson zaista penetrirao u nju, iako je odnos trebalo da bude simuliran.

- Nisam pristala na to, rekla je Evan u dokumentarnom filmu koji se bavi njenim životom i karijerom. Ona dodaje i da su joj na snimanju dali da pije apsint i da je zbog toga jedva bila pri svesti kada se to dogodilo.

- Snimanje spota bilo je najneprofesionalnije radno okruženje sa kojim sam se susrela u karijeri. Bilo je haotično, nisam se osećala sigurnom i niko nije pazio na mene, rekla je glumica. U nastavku dodaje da tada nije umela da se zauzme za sebe i kaže "ne" jer je, kako kaže, bila istrenirana da se nikome ne suprotstavlja, već da samo odradi posao za koji je angažovana.

- Filmskoj ekipi koja je radila na spotu bilo je izuzetno neprijatno i niko nije znao šta da uradi. Ja sam se osećala odvratno i kao da sam ja uradila nešto zbog čega treba da se stidim. Bila sam prisiljena na komercijalni seksualni čin pod lažnim tvrdnjama. Protiv mene je tada počinjen prvi zločin i suštinski ja sam bila silovana pred kamerama, rekla je glumica za spot koji je do sada pogledalo preko 33 miliona ljudi. U dokumentarcu se navodi i da joj je Menson dao "prilično jasna uputstva" u vezi sa tim kako će sa novinarima govoriti o spotu.

merilin mensona 15 žena je optužilo za zlostavljanje.
Shutterstock 

Ubrzo nakon toga, Mensonova izdavačka kuća je prekinula sve veze sa njim, a onda se oglasio i on sam: "Očigledno je da su moja umetnost i moj život uvek bili magnet za kontroverze, ali ove nedavne tvrdnje o meni su užasna izobličenja stvarnosti. Moji odnosi su uvek bili uz saglasnost istomišljenika. Ali bez obzira na to, drugi sada pogrešno tumače prošlost", glasila je njegova strana priče u koju je retko ko poverovao, te sve što mu se sada dešava, mnogi smatraju karmom.

menson tvrdi da je nevin u slučajevima zlostavljanja.
Frederick FLORIN / AFP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!