Nakon što se duže vreme nije pojavljivao u javnosti, kontroverzni pevačMerilin Menson (53) snimljen je prošle nedelje na večeri sa suprugom fotografkinjom Lindzi Usič (37).

Supružnike su paparaci uhvatili dok su izlazili iz restorana u Los Anđelesu u kojem su večerali. Mensona je bilo teško prepoznati bez uobičajenoe jake šminke koju gotovo uvek nosi, a uz to je i nabacio nekoliko kilograma više.

Pre dve godine, kada se nakon osam godina veze venčao s Lindzi, Menson je prestao da pije alkohol i od tada se i ugojio.

merilin menson sa suprugom snimljen u los anđelesu
GIO/AB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za izlazak na večeru sa suprugom Menson je odabrao kombinaciju, očekivano, u crnoj boji.

Inače, pevač se prošle godine suočio s nizom optužbi za seksualno zlostavljanje zbog čega se i nije pojavljivao u javnosti.

Među ženama koje su ga javno optužile za zlostavljanje je i njegova bivša devojka Ešli Morgan Smitlin, kao i glumice Esme Bjanko (40) i Evan Rejčl Vud (34). Menson e negirao je njihove optužbe, a pored njih, pevača je oko 10-ak žena optužilo za zlostavljanje.

merilin menson se ugojio
GIO/AB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Rejčl Vud predvodila je tužbe protiv ovog problematičnog pevača. Tvrdi kako ju je Menson silovao tokom snimanja spota za njegovu pesmu 'Heart-Shaped Glasses' 2007. godine.

Naime, glumica je izjavila da su joj tokom snimanja spota sipali apient i da je jedva bila pri svesti kada ju je Menson, navodno, silovao. Dodala je i kako je za snimanje spota te pesme doživela najneprofesionalnije radno okruženje koje je do tada iskusila.

- Bilo je potpuno haotično i nisam se osećala sigurnom. Niko nije pazio na mene - rekla je glumica.

Ona je optužbe protiv Menson iznela prvi put u februaru 2021. S njim je počela da se zabavlja 2006. godine kada je ona imala 18, a on 37 godina. Bili su u vezi četiri godine, a Rejčel tvrdi da ju je muzičar pripremao za vezu dok je još bila tinejdžerka te da ju je godinama zlostavljao na grozne načine.

- Isprao mi je mozak i manipulisao mnome do te mere da sam mu bila podčinjena - priznala je.

- U početku je bio šarmantan i divan. Brzo je počeo da mi govori da sam njegova srodna duša i da me navodi da se preselim kod njega. Prvi put smo raskinuli posle godinu dana veze kada mi je posvetio pesmu "I Want to Kill You Like They Do in the Movies", a i on je u intervjuu rekao da je imao fantazije da me udara u glavu maljem, rekla je Evan nedavno.

rejčel evan prva je optužila mensona za zlostavljanje
youtube printscreen 

Neke od intervjuisanih žena su navele da je muzičar u svom domu imao posebnu sobu koja je služila za zlostavljanje koju je zvao "sobom za loše devojke".

Međutim, nisu njegove devojke jedine koje su prolazile kroz torturu. Kako navodi Tim Von, Mensonov prijatelj iz detinjstva, pevač ima dugu istoriju problematičnog ponašanja, a sa majkom je imao neprirodan odnos.

"Samo je plakala, a meni nikad nije bilo žao", napisao je i dodao da ju je "udario, pljunuo i pokušao da je udavi".

Stefan Trautmann / Wenn / Profimedia, Shutterstock Slavni peva optužen je za monstruzne stvari


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!