Bivša verenica Arona Kartera, Melani Martin, imala je turbulentnu vezu sa pokojnim pevačem, ali nakon što je njegovo telo pronađeno mrtvo u kadi, viđena je kako plače ispred njegove kuće. Podsetimo, Aron je preminuo u 35. godini, verovatno od predoziranja lekovima i komprimovanog vazduha iz limenki. Sada je svet šokiran TikTok videom koji prikazuje poruku koju je Melani poslala nekoliko dana pre Aronove smrti u kojoj mu je rekla da će umreti.

Pre smrti bivša verenica poslala mu je jezive pretnje.
BAM/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, na snimku se vidi live koji je Aron snimao za društvene mreže, dok mu je Melani u istovremeno slala poruke. Tako se čuje kako Aron pred svima govori 'Melanie, shvati, ostavi me na miru', na šta mu je ona napisala da joj više nije stalo do njega i da će umreti. Na to je Aron odgovorio 'Dobro Melanie' i izgledao vidno šokirano.

Inače, Aron je bio mlađi brat Nika Kartera, popularnog člana benda 'The Backstreet Boys'. Aron je imao nekoliko dijagnoza, poremećaj višestruke ličnosti, šizofreniju i akutnu anksioznost, a često je bio u fokusu javnosti zbog skandala. Naime, u novembru prošle godine američki mediji su pisali o njemu jer je nedelju dana nakon porođaja izbacio iz kuće svoju tadašnju verenicu Melani Martin i njihovog sina Princa.

Karter i Melani su se međusobno optuživali za zlostavljanje, a zatim su se pomirili. Ubrzo su ponovo raskinuli i ona je zatražila zabranu prilaska. Policiji Los Anđelesa je rekla da ju je napao i da joj je slomio tri rebra.

„Posvađali smo se jer sam razgovarala sa drugim muškarcem dok smo bili na pauzi u vezi. Udario me je pesnicom u levo rebro i gurnuo. Osetila sam bol tek posle nekoliko dana", rekla je ona.

Pre smrti bivša verenica poslala mu je jezive pretnje.
printscreen/instagram 

„Mislim da je tog dana uzeo previše tableta što je rezultiralo agresijom. Verovatno se ni ne seća da je to uradio. Mislim da mu je potreban savet kako da kontroliše svoj bes. Veoma je ljubomoran i mora da bude racionalniji jer se čak ne seća da je to uradio", objasnila je šta se dogodilo.

Melani je snimljena kako plače u društvu muškarca i žene ispred Aronovog doma u subotu. Tamo se pojavila malo pre nego što je pevačevo telo odneto.

Melani Martin plače za Aronom Karterom.
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kada su se pojavile vesti o Aronovoj smrti, Melani je na TikTok-u objavila video na kom plače u svom automobilu. Nakon toga je na svom Instagram storiju podelila fotografiju na kojoj se ona i Karter ljube i napisala: „Ne mogu da dišem“.

„Još uvek smo u procesu prihvatanja ove nesrećne realnosti. Veoma cenimo vaše misli i molitve“, objavila je kasnije u izjavi.

Melani i Aron započeli su vezu početkom 2020. Bili su zajedno dva meseca kada je pevač odlučio da tetovira njeno ime iznad desne obrve. Nakon raskida i pomirenja i njenog hapšenja zbog napada i plaćanja kaucije od 50.000 dolara, verili su se u junu 2020.