Mlađi brat Nika Kartera, popularnog člana grupe "The Backstreet Boys", Aron Karter preminuo je ove subote u 34. godini, a pronađeno je njegovo beživotan telo u kadi u njegovoj kući u Kaliforniji. Zvanični uzrok smrti još nije objavljen. 

Pevač je imao više dijagnoza, poremećaj višestruke ličnosti, šizofreniju i akutnu anksioznost, a često je bio u fokusu javnosti zbog skandala.

Preminuo Aron Karter.
KWKC/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, u novembru prošle godine američki mediji su pisali o njemu jer je nedelju dana nakon porođaja izbacio iz kuće svoju verenicu i njihovog sina Princa. Karter i Melani su se međusobno optuživali za zlostavljanje, a zatim su se vrlo brzo pomirili. Malo nakon toga su ponovo raskinuli i ona je zatražila zabranu prilaska Aronu. Policiji Los Anđelesa je rekla da ju je napao i da joj je slomio tri rebra.

Aron Karter i Melani Martin.
pritnscreen/instagram 

„Posvađali smo se jer sam razgovarala sa drugim muškarcem dok smo bili na pauzi u vezi. Udario me je pesnicom u levo rebro i gurnuo. Osetila sam bol tek posle nekoliko dana", rekla je ona.

„Mislim da je tog dana uzeo previše tableta što je rezultiralo agresijom. Verovatno se ni ne seća da je to uradio. Mislim da mu je potreban savet kako da kontroliše svoj bes. Veoma je ljubomoran i mora da bude racionalniji jer se ni ne seća da je to uradio", objasnila je šta se dogodilo.

Verenica Arona Kartera Melani Martin.
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Melani je danas snimljena kako plače ispred Aronovog doma, a podršu joj daju nepoznati muškarac i žena. Tamo se pojavila malo pre nego što je pevačevo telo odneto.

Kada su se pojavile vesti o Aronovoj smrti, Melani je na TikTok-u objavila video na kojem plače u svom automobilu. Nakon toga je na svom Instagram storiju podelila fotografiju na kojoj se ona i Karter ljube i napisala:

„Ne mogu da dišem. Još uvek smo u procesu prihvatanja ove nesrećne realnosti. Veoma cenimo vaše misli i molitve“, objavila je kasnije u izjavi.

Melani i Aron započeli su vezu početkom 2020. Bili su zajedno dva meseca kada je pevač odlučio da istetovira svoje ime iznad desne obrve. Nakon raskida i pomirenja i njenog hapšenja zbog napada i plaćanja kaucije od 50.000 dolara, verili su se u junu 2020.

Melani Martin, Aron Karter.
KWKC/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sina su dobili 22. novembra prošle godine i nazvali ga Princ Lirik, ali njihova sreća nije dugo potrajala nakon što je pevač izbacio verenicu i dete iz kuće. Aron je u septembru rekao da Melani ima privremeno starateljstvo nad Princom zbog nasilja u porodici i upotrebe droga i da je ušla u dobrovoljni program rehabilitacije u pokušaju da povrati starateljstvo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!