Kako prenose mediji, defintivno je došlo do kraja 13-godišnjeg braka Žizel Bundšen i Toma Brejdija. Iako je bilo naznaka da bi par mogao da izgladi odnose, da stvari nisu idealne pokazalo je agresivno ponašanje NFL zvezde.

Ipak, za razliku od drugih poznatih parova može se reći da je njihov razvod brzo i glatko prošao. Najviše udela u tome prepisuje se njihovom "gvozdenom" predbračnom ugovoru kojim su precizno obezbedili svoje bogatstvo.

Piše se da se bogatstvo bivšeg para procenjuje na 733 miliona dolara, u koje spada imovina vredna 26 miliona dolara i više preduzeća.

Brejdi i Bundšen su 2009. godine sklopili nefleksibilni predbračni ugovor.
Instagram 

Brejdi i Bundšen su 2009. godine sklopili nefleksibilni predbračni ugovor koji štiti njihovo pojedinačno bogatstvo, što je upravo i pojednostavilo podelu imovine. Oboje imaju odvojene poslove, pa ni podela toga nije bila komplikovana. A onda je na red došla raspodela nekretnina.

Vila u Majamiju

Tomu Brejdiju, čije bogatstvo iznosi 333 miliona dolara, pripašće vila u izgradnji u Majamiju, koja će biti vredna 17 miliona dolara. Bivši par je vilu kupio 2020. godine dok je još uvek bila u ranoj fazi izgradnje. Inače ova vila nalazi se u oblasti koja se naziva "bunker milijardera" - zbog vlasnika koji u tom elitnom kraju poseduju skupocene kuće.

U carstvo nekretnina slavnog para spadaju i: kuća na Bahamima, kuća u Montani, stan u Njujorku gde je Žizel boravila dok su kružile glasine o njenom raskidu sa Brejdijem.

Tomu Brejdiju  pripašće vila u izgradnji u Majamiju.
Shutterstock 

Bogatstvo top modela

Modna zvezda koja se smatra najplaćenijim supermodelom na svetu sa bogatstvom od 400 miliona dolara, zadržaće kuću na Kostariki.

Ona je kupila kuću u Majami Biču za 1,25 miliona dolara u februaru ove godine i navodno još jedno veliko imanje, takođe u Majamiju.

Bivši par je sve detalje podele imovine utvrdio pre nego što je ona podnela zahtev za razvod braka 28. oktobra. Zbog toga je istog dana razvod stupio na snagu.

Kako je došlo do razvoda?

Kako se navodi, Žizel Bindšen je posle 13 godina braka zahtevala razvod od Toma Brejdija. Iako se legenda NFL-a nije slagao sa tom odlukom, a najviše iz razloga jer se plašio kako će to uticati na decu, Žizel nije želela da promeni odluku. Razvodu su prethodile bračne krize koje su teško pale bivšem top modelu, a jedna od njih je i ta što je Brejdi više fokusiran na karijeru nego na porodicu. Deliće starateljstvo nad dvoje dece, sinom Bendžaminom (12) i ćerkom Vivijen (9).

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Žizel Bundšen je 2006. godine upoznala svog sadašnjeg supruga Toma Brejdija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!