Ben Aflek se nedabvno zavetovao na večnu ljubav Dženifer Lopez, međutim, kako stvari stoje, nije da im u odnosu cvetaju samo ruže. Par je u više navrata uslikan u javnosti, a mnogima nije promaklo neraspoloženo lice glumca. Pisalo se da Afleku smetaju paparaci, te da je to razlog zašto je stalno ljut, međutim, izvori tvrde drugačije.

Naime, pevačica se navodno na neki način sveti suprugu zbog grešaka iz prošlosti. Podsetimo, kada su prvi put bili vereni 2002. raskinuli su tik pred venčanje jer je glumac uhvaćen u striptiz klubu, a potom se zabavljao sa nekim devojkama u kući prijatelja. 

Ben Aflek danas plaća greške iz prošlosti.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čini se da ovo bilo i "kamen spoticanja" kada su obnovili vezu, te se Aflek svim silama trudi da ubedi Dženifer da joj je veran. Iz tog razloga, čini sve što mu kaže, zbog čega su njegovi prijatelji, poput Meta Dejmona i brata Kejsija više nego zabrinuti.

"Nadaju se da će se urazumiti i doći sebi. Jadničak izgleda kao da će se svakog trenutka rasplakati", ispričao je nedavno izvor koji ističe da je Ben poput uslužnog bankovnog računa Dženifer. 

Ben aflek ne voli što Dženifer lopez drži sve konce u rukama.
Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia 

"Plaća za njihove privatne letove, odmore, hotele, luksuzne poklone i skupe večere kada izađu u restorane", ističe izvor i dodaje:

"Na njegov račun idu i limuzine i on uvek kupuje sve njene stvari. Prilično je ironično jer on ima mnogo manje bogatstva od nje. Ali on je svestan da plaća emocionalni, ali i finansijski dug". Inače, imovina pevačice procenjena je na 400 miliona dolara, a glumca na 150 miliona dolara.

Dženifer Lopez insistira da Ben Aflek sve plaća.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ona ih smatra superzvezdanim parom njihove generacije, ako ne i svih vremena, tako da dolaze u paketu. Međutim, ljudi bliski Benu su zabrinuti za njega. Ona mu govori kako da se oblači, jede, vežba, kako da živi ceo život".

"Nije potpuno zaboravila ili mu skroz oprostila, pa je ovo podsetnik za njega da njegovo ponašanje košta", istaknuo je izvor blizak paru.

Dženifer Lopez smatra da su ona i Ben najpopularniji par svih vremena.
Stoianov-biag / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sada su Ben i Džej Lo ponovo uslikani i to tokom kupovine igrica sa njenim sinom Maksimilijanom, a nakon toga su se častili kafom i krofnama, a glumac, nakon dužeg vremena nije skidao osmeh sa lica. Mnogi misle da je to iz razloga što je konačno mogao da pojede nešto normalno, kao i drugi ljudi, međutim, Džej Lo je ovog puta bila ta kojoj to nije odgovaralo.

"Opsednuta je kalorijama", dodali su izvori. Ipak, čini se da Benu ipak, sve i da je tačno ono što se piše, ipak ovako nešto odgovara, te da nema problem da sve bude kako njegova draga kaže, a dokle će to da traje, ostaje da vidimo.

printscreen/youtube, Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte neke od najlepših trenutaka između Džej Lo i Bena Afleka tokom skoro godinu dana veze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!