Brak Bena Afleka i Dženifer Lopez je već u prvim mesecima na 'klimavim nogama', a čini se da je razlog toga njegovo ponašanja iz prošlosti.

Pevačica ne zaboravlja prošlosti, kako piše Radar Online. Par se prvi put verio 2002. godine, ali su raskinuli neposredno pre venčanja jer je Ben uhvaćen u izlasku u striptiz klubu nakon čega se zabavljao sa nekim devojkama u prijateljevoj kući.

„On je poput njenog ličnog bankovnog računa. On plaća njihove privatne letove, odmore, hotele, luksuzne poklone i fine večere kada izađu u restorane“, rekao je izvor za Radar Online.

Dženifer jedno nikada nije oprostila Benu Afleku.
RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Na njegov račun idu i limuzine i on uvek kupuje sve njene stvari. Prilično je ironično jer on ima mnogo manje novca od nje. Ali on je svestan da plaća emocionalni, ali i finansijski dug“, dodao je on. Imovina pevačice procenjena je na 400 miliona dolara, a glumca na 150 miliona dolara.

"Nije potpuno zaboravila niti potpuno oprostila, pa mu je ovo podsetnik da njegovo ponašanje košta", rekao je izvor blizak paru.

Dženifer i Ben su se venčali u julu, a navodno se često svađaju zbog raznih sitnica.

Džej Lo naplaćuje dug Benu Afleku.
Profimedia 

„On voli da nosi farmerke i majice, a ona mu govori šta može, a šta ne sme da nosi“, rekao je izvor.

Inače, zanimljivo je da pevačici ne smeta Benova zavisnost od cigareta, iako ona veoma vodi računa o svom zdravlju. Redovno vežba četiri do pet puta nedeljno, zdravo se hrani, ne pije kafu i alkohol.

„Ne pijem, ne pušim i ne uzimam ništa sa kofeinom. S godinama uništava kožu", rekla je Dženifer jednom.

Dok je bio oženjen Dženifer Garner i dobio decu, Aflek je prestao da puši zahvaljujući hipnozi. U emisiji Opre Vinfri 2008. hvalio se da je prevazišao ružnu naviku. Objasnio je da kod hipnotičara sediš u stolici, a on pije vodu i govori ti da je nikotin zlo.

Ben Aflek je optužio Dženifer Garner za njegovu zavisnost od alkohola.
Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Odjednom pomisliš u sebi: 'Glupo je što sam sebi ovo radio sve ove godine. Moja poslednja cigareta bila je 10. novembra 2005. godine. Osećam veliku razliku u svom zdravlju sada kada ne pušim. Osećam se kao da sam u boljoj formi nego pre pet godina", rekao je Ben.

Na to ga je, navodno, podstakla njegova tadašnja supruga Dženifer Garner, kojoj je smetala njegova navika zbog dece i to što stalno smrdi na cigarete.

Ben Aflek sa cigaretom.
BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Ali vremenom se vratio staroj navici, što nije neobično za bivše zavisnike. Naime, godinama se borio sa zavisnošću od alkohola i nekoliko puta odlazio na rehabilitaciju.

„Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo da pijem... jer sam se osećao zarobljeno. Bili smo u braku koji nije uspeo, dešava se. Volim je i poštujem, ali nisam želeo da ostanem u braku. Pokušavali smo iznova i iznova, uglavnom zbog dece. Mislio sam – ne mogu sve ovo da ostavim zbog dece, ali nisam srećan, šta da radim? I onda bih popio celu flašu viskija i zaspao na kauču“, optužio je Ben prošle godine svoju bivšu suprugu i kasnije tvrdio da je sve izvučeno iz konteksta.

Afleka paparaci često fotografišu sa cigaretom u ruci, a Lopezova ne pokušava da ga promeni. Glumac je ovu naviku imao i kada su bili u vezi od 2002. do 2004. godine.

Međutim, počeo je da vežba zahvaljujući svojoj supruzi Dženifer, koja ima utrenirano telo od napornih treninga, pa se može videti da ona pozitivno utiče na neke njegove odluke.

MEGA Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SPOT-Vasquez-Max lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!