Nije tajna da je Ben Afleku prošlosti imao mnoštvo loših navika koje su ga i te kako koštale. Poznato je da se glumac borio sa alkoholizmom, te je u jednom trenutku optužio i bivšu suprugu Dženifer Garner da je odgovorna što je pio, jer je bio nesrećan u braku. Ironija je što mu je upravo Garnerova pomagala da reši problem i nakon njhovog razvoda, te ga čak i vozila na rehabilitaciju. 

Takođe, poznato je da je glumac neko vreme imao problema i sa kockom, pogotovo nakon raskida sa bivšom devojkom Anom De Armas. 

Ben Aflek vratio se pušenju.
BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

No, čini se da to nisu jedine loše navike koje je imao. Naime, Aflek je nedavno uslikan u los anđelesu dok je obavljao obaveze. Glumac je delovao veoma raspoloženo, a na sebi je nosio bele pantalone i plavi džemper, no, ono što mnogima nije promaklo je to da je palio cigaretu za cigaretom, čime je jasno da se ponovo vratio poroku koji je bezuspešno ostavljao godinama.

Zanimljivo je da Džej Lo ne smeta Benova zavisnost za cigaretama, iako ona sama vodi veliku brigu o zdravlju. Redovno vežba četiri do pet puta nedeljno, zdravo se hrani, a ne pije ni kafu ni alkohol.

Ben Aflek ne prestaje da puši cigarete.
Profimedia 

Aflek je inače najviše pušio nakon što je dobio decu sa Garnerovom, a tada je navodno stao na put poroku zahvaljujući hipnozi, te se čak i 2008. godine hvalio da je konačno savladao ružnu naviku. 

"Odjednom pomisliš u sebi: "Glupo je što sam sebi ovo radio sve ove godine. Moja poslednja cigareta bila je 10. novembra 2005. godine. Osećam veliku razliku u svom zdravlju sada kada ne pušim. Osećam se kao da sam u boljoj formi nego pre pet godina", rekao je Ben i istakao da ga je na to podstakla tadašnja supruga Dženifer Garner koja je mrzela cigarete i duvanski dim.

No, čini se da Lopezovoj to ne smeta, te je veoma često uslikan sa njom sa cigaretom u ruci, a glumica i pevačica ne pokušava da ga promeni. Da li će Ben ponovo uspeti da kaže "zbogom" ružnoj navici, ostaje da vidimo, ali kako stvari stoje, to se neće dogoditi u skorije vreme. 

Profimedia Ben Aflek

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!