Postoje i te neke žene koje su baš poput vina - što su starije, to bolje izgledaju. Naravno, lepota je uvek bila i uvek će biti u oku posmatrača, ali činjenica je da su određene dame "procvetale" poslednjih godina. Neke promenom stila, frizure, šminke... dok su druge potražile pomoć hirurga, a na vama je da procenite ko se za sve ovo vreme najviše promenio.

Sara Jo

Sara jo se najmanje promenila.
Youtube 

Sara Jo je primer šta promena frizure i šminke mogu da učine. Pevačica se od samog početka nije mnogo promenila kada je u pitanu njen lik, ali jeste stilski. Videli smo je sa kratkom, dugom kosom... promenila je sve moguće boje... i danas, definitivno, izgleda bolje nego ikada u životu.

Elena Kitić

Elena Kitić potpuno je izmenila svoj lik.
printscrteen/youtube 

Mlada pevačica, po mišljenju mnogih, danas izgleda poptuno drugačije nego u prošlosti. Elena je uvek bila tajanstvena po pitanju svojih intervencija, ali je više nego jasno da je neke delove lica i te kako korigovala, zbog čega je porede sa Bratz lutkom.

Emina Jahović

Slobodno se može reći da su Emina nekad i Emina sad, dve potpuno različite osobe. Pevačica danas izgleda bolje nego ikad, a jasno je i da je radila određene korekcije i tretmane zbog kojih je danas jedna od najlepših žena sa ovih prostora. 

Sanja Vučić

Sanja vučić nekada je izgledala drugačije.
Facebook 

Sanja Vučić danas važi za jednu od najlepših pevačica na domaćoj sceni. Ipak, u prošlosti je izgledala nešto drugačije. Danas je poprilično smršala, promenila stil života, oblačenje, a odnedavno i boju kose, zbog čega mnogi komentarišu da je nikad lepša.

Sanja vučić danas izgleda potpuno drugačije.
Instagram 

Maja Berović

maja berović je promenila izgled.
printscreen/youtube 

I Maja Berović je jedna od onih koja je u prošlosti izgledala nešto drugačije. Viđali smo je i kao brinetu i kao plavušu, a izvršila je i određene korekcije na licu. Ipak, daleko od toga da je i bez istih bila manje lepa. Ipak, danas je upravo zbog izgleda porede sa Barbikom.

Maja Berović danas izgleda poput Barbike.
pritnscreen/instagram 

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović nekada je bila devojčurak.
printscreen/youtube 

Teodora je jedna od onih koja se najmanje promenila od početka karijere. Pevačica je sve korekcije radila umereno, a svoju liniju dovela je do savršenstva zbog čega danas važi za jednu od najzgodnijih na sceni. 

Teodora Džehverović dovela je figuru do savršenstva.
printscreen/instagram 

Nikolija

I naša poznata pevačica Nikolija na početku karijere izgledala je nešto drugačije, ali se i tada izdvajala upečatljivim stilom oblačenja koji je zadržala do danas. 

Primetno je da je određene delove lica korigovala, ali u tome nije preterivala, a danas, nakon dvoje dece, pevačica izgleda neverovatno.

Zorannah

Zorannah je nekad potpuno drugačije izgledala.
printscreen/instagram 

Jedna od najših najpoznatijih influenserki Zorana Jovanović veoma se promenila za sve ove godine. Ona ne samo da je prešla u tabor brineta, već je i povećala usne i grudi, a njeno telo sada krase i brojne tetovaže.

Instagram Blogerka nekad i sad

Takođe, u poslednje vreme svoju liniju dovela je do savršenstva što ponosno ističe na mrežama.

Zorana jovanović povećala je grudi i usne.
Instagram 

Kaća Grujić

katarina grujić promenila je zube.
printscreen/youtube 

Nema sumnje da je Kaća Grujić oduvek bila lepa devojka, ali je primetno da je neke stvari promenila od početka karijere. Pevačica je korigovala zube i usne, a promenila je i stil oblačenja.

Ipak, Katarina je od samog početka bila prepoznatljiva po ogromnom samopouzdanju, zbog čega su eventualni "nedostaci" uvek bili u drugom planu.

Katarina Grujić promenila je lični opis.
Instagram 

Ivana Boom Nikolić

Ivana Nikolić operisala je nos.
Instagram 

Ivana Nikolić danas je jedna od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni, ali nije tajna da je na početku karijere izgledala potpuno drugačije. Ona je na licu imala više intervencija, o čemu svedoče njene fotografije iz mlađih dana.

Ivana Nikolić imala je intervencije na licu.
pritntscreen/instagram 

Za raziliku od mnogih njenih koleginica, Ivana se ne srami i da to prizna. Ona nikada nije krila da je imala par zahvata na svom licu i telu, a izgleda da se ipak ponosi i svojim izgledom pre istih.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!