ZORANNAH OBJASNILA SVOJIM PRIMEROM: Kako izgleda kada žena nije zadovoljna estetskim operacijama?

„Nikada to nisam htela“, rekla je blogerka.

Print Screen/Instagram Zorannah 

Koliko su danas estetske operacije zastupljene najviše nam pokazuju poznate ličnosti koje su često sklone fizičkim promenama. Ipak, ima i onih koje nisu zadovoljne ishodom i čija je prva zamisao za željene promene bila potpuno drugačija.

Među njima je i jedna od najpoznatijih blogerki Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah.

Naime, Zorana je nekoliko puta privukla pažnju javnosti „provokativnim“ fotografijama, na kojima ističe svoje grudi, a sada je odlučila da ispriča zašto zapravo nije zadovoljna operacijom koju je primenila na iste.

Kako kaže, planira da promeni implante u njima.

„Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam želela što manji implant, a plastični hirurg me je savetovao da ide sa 450 do 500. Mislila sam da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da isteram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6,5 cm iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška“, rekla je blogerka i dodala:

„Sa druge strane, moje grudi su same po sebi bile asimetrične i meni je hirurg rekao da ako želim da popravim tu asimetriju, morao bi da mi radi operaciju preko bradavice, što samim tim znači da ti bradavica više nikada ne bude ista ako se operacija radi tim putem. Bio je u fazonu: „mlada si ne želim da ti uništavam bradavice, možda da ne radimo to sada, već tamo nekad kad budeš korigovala i menjala implante drugi, treći put“, jer se oni menjaju na svakih deset godina“, rekla je Zorana u svom video-klipu i dodala da njene grudi izgledaju prirodno, ali da to nije ono što je ona želela.

„Ja sam samo želela male, okrugle grudi koje stoje čvrsto gore. Kao što vidite, moje grudi su jako prirodne, jako mekane, na dodir ne možete ni da kažete da imam implant i to je super za nekoga ko želi prirodne. Međutim, ja to nikada nisam htela i ja sam bukvalno uradila tu operaciju da bih imala grudi koje stoje gore“, rekla je blogerka koja će se najverovatnije ponovo operisati.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši