U subotu uveče, Maraja Keri izašla je u grad sa svojom ćerkom Monroe, a za ovu priliku majka i ćerka su uskladile stajlinge, te je fotografiju istih pevačica postavila na Instagram profil.

Za ovaj izlazak Maraja je nosila crnu haljinu, koju je uparila sa sandalama, dok se njena ćerka odlučila za šljokičavu suknju, kožnu jaku i patike.

Maraja Keri pokazala ćerku koja je njena kopija.
printscreen/instagram/mariahcarey 

Pored outfita, ono što je privuklo posebnu pažnju su njihove frizure koje su bile identične. 

Bujne kovrdže su ukrasile sitnim pletenicama i zanimljivim šnalicama. Svi su se u komentarima složili da je devojčica preslikana majka, a popularna pevačica Anastasija nije krila oduševljenje uz komentar "Mini Mimi", što je inače pevačicin nadimak iz mladosti.

Ono što su svi primetili to je da je Maraja neverovatno smršala i bukvalno se prepoplovila, u odnosu na letos kada su njene fotografije sa plaže obišle ceo svet.

"Izgledaš fenomenalno", "Koja promena savršeno", "Žena se bukvano prepolovila", "Koja je tajna tvog dobrog izgleda", samo su neki od komentara na račun pevačicinog izgleda.

Podsetimo, Maraja je u braku sa mužičarem Nikon Kenonom dobila blizance, devojčicu Monro i dečaka Marokana. Njihov brak trajao je od 2008. do 2016. godine. Kenon koji je otac desetoro dece uskoro očekuje i svoje 11. dete.

Maraja je u braku sa mužičarem Nikon Kenonom dobila blizance.
Shutterstock 

Sina Zena dobio je sa Ališom Skot, sa Britani Bel ima i ćerku neobičnog imena Moćna kraljica kao i sina Goldena Kenona. Veza sa Ebi De La Rosom donela mu je i Zajona i Ziliona Kenona. I na kraju, sa Bri Tijesi spaja ga i ćerkica čije ime na sprskom jeziku znači Legendarna ljubav.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!