Skandalozno ponašanje poznatog voditelja Džejmsa Kordena u jednom restoranu u Njujorku, još uvek je tema svih medija pogotovo od kako je i sam priznao da "ne oseća kajanje", te da i nakon javne prozivke vlasnika, i dalje smatra da "ništa loše nije uradio".

Podsetimo, incident je otkrio Kit Meknali, vlasnik restorana "Baltazar" na svom Instagramu tvrdeći "da za 25 godina ovako nešto nije ni video ni doživeo", te da mu nije žao što je voditelja izbacio.

"Korden je u junu ovde sedeo za stolom 61 (iako je ovo dijabolično, neretko se događa u svim restoranima). Nakon što je pojeo glavno jelo, on je pokazao dlaku menadžeru G. koji mu se zbog toga izvinio. Korden je bio veoma neprijatan prema njemu i rekao je "Daj nam novu rundu pića iste sekunde. Donosi nam i sva ostala pića. Napisaću vam negativnu kritiku".

Džejms Korden izbačen je iz restorana.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Vlasnik je otkrio još jednu neprijatnu situaciju sa Kordenom: "Džejms Korden bio je u Baltazaru devetog novembra sa svojom ženom na terasi. Tražio je spoljni stop pa je dobio sto 301. Žena gospodina Kordena je naručila omlet od žumanca sa sirom i salatom. Nekoliko minuta nakon što su dobili hranu, Džejms je pozvao konobaricu M.K. i rekao joj da je bilo malo belanaca pomešano sa žumancetom".

O svemu je obavešten menadžer. Posluženo je novo jel,o ali su umesto salate servirani krompirići što je razbesnelo voditelja. "Ne umete da radite svoj posao! Ne umete da radite svoj posao! Možda bi ja trebalo da odem u kuhinju i sam napravim omlet", vikao je.

Džejms Korden iživljava se nad konobarima.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Konobarica je tada zamolila menadžera da priđe voditelju, a prema njemu je Korden bio ljubazan, što nije bio slučaj sa njom, iako važi za jednu od najprofesionalnijih u restoranu. Ona je, vidno uznemirena, završila smenu, a gostima je posluženo novo jelo, i kao poklon su dobili i čaše za šampanjac.

Nakon svega, Korden je i dalje bio nezadovoljan, te je popio "šut-kartu" iz restorana, a ljudi su ga žestoko osudili. Međutim, daleko od toga da je voditelj jedini koji se loše ponaša prema uslužnom osoblju kada niko ne gleda. 

Neke zvezde bukvalno misle da su bolje od drugihsamo zato što imaju novac i moć, toliko, da čak prelaze i granicu ljudskog ponašanja. 

Megan Markl

Tako se na listi neprijatnih našla i vojvotkinja Megan Markl i to u vreme kada je počela da se zabalja sa princem. Kako je svojevremeno ispričala jedna od hostesa, ona je tražila privatan sto, što restoran u tom trenutku nije mogao da joj pruži, a njen asistent je istakao da se ona (sve se dešavalo 2017. godine) zabavlja sa princem.

Megan Markl je neprijatna prema konobarima.
Shutterstock 

Kako je ispričala, oni su došli i gledali sve sa visine, a pojavili su se 20 minuta pre nego što je bila njihova rezervacija. Hostesa im je rekla da mogu da sednu za šank da popiju piće, ali je asistent Marklove pobesneo.

"Da li ste vi svesni da se ona zabavlja sa princem Harijem i da će uskoro biti vojvotkinja?! Zar nemate neko privatno mesto za nas da sačekamo sto", urlao je asistent. Marklova, doduše, nije rekla ni reč, ali nije ni sprečavala svog asistenta da viče.

Ana Vintur i Naomi Kembel

Urednica magazina "Vog" i čuvena manekenka su imale slično ponašanje u restoranu. Došle su nenajavljene, zahtevale sto, a onda su vraćale hranu!

Naomi Kembel je neprijatna prema konobarima.
Profimedia 

"Naomi bi došla, bila bezobrazna i žalila se na hranu skoro svaki put. Mrzeli smo kada ona dođe. Stalno je zahtevala pažnju".

S druge strane, Anu opisuju kao "apsolutno zlu" i kažu da bi samo ušetala u restoran i zahtevala sto.

Ana vintur je nekulturna i bahata sa konobarima.
Shutterstock 

Urednica čuvenog magazina bi uvek naručila biftek i tražila da joj se odmah servira.

"Ne daj Bože da bude malo više reš. Pogledala bi u konobara kao da joj je poslužio pacova i zahtevala da dobije drugo jelo", pričao je domaćin u jednom restoranu i dodao:

Kajli Džener

Za članice Kardašijan/Džener porodice važi pravilo da su veoma neprijatne prema ljudima u uslužnim delatnostima, iako su pred kamerama "mice". Istina je, nažalost, često dijametralno suprotna.

Kajli Džener nikad ne zakazuje sto jer svi znaju ko je ona.
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako je i Kajli poznata ne samo po neverovatno malim bakšišima, već ju je većina konobara opisalo kao "drsku i bahatu". Takođe, kako kažu, nikad ne zakazuje sto, "jer svi znaju ko je ona".

Hejli Biber 

Hejli se pre nekoliko meseci našla na meti užasnih kritika kada ju je javno prozvala konobarica jednog restorana i opisala kao "neprijatnu i uobraženu", a njeno ponašanje ocenila sa slabom dvojkom. Hejli je doduše nakon svega bilo veoma žao, te joj se izvinila javno.

Hejli biber su napali da je loša prema konobarima.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!