Malo ko je mogao i da pretpostavi da je jedan od najvećih komičara današnjice, popularni voditelj Džejms Korden"mica", ali samo pred kamerama. Nažalost, njegovo pravo lice slučajno je otkriveno, kada je odlučio da progovori Kit Meknali, vlasnik restorana u kojem je voditelj bio sa suprugom.

Umesto da pokaže osnovno poštovanje i kulturu, Korden se ponašao poput prave razmažene zvezde i toliko se iživljavao nad osobljem da su ga na kraju izbacili odatle, s rečima da "za 25 godina ovako nešto nisu ni videli, ni doživeli".

Naime, Korden je bio u popularnom restoranu "Baltazar" u Njujorku, a onda je napravio skandalsamo zato što jelo nije bilo onakvo kakvo je zamislio.

"Džejm Korden je veoma talentovani komičar, ali je mali kre*en od čoveka. I mušterija koja je najviše zlostavljala moje osoblje u Baltazaru otkad je restoran otvoren pre 25 godina. Retko izbacujem mušteriju, ali danas sam izbacio Kordena i to me nije nasmejalo. Evo dva primera kako se ovaj smešni čovek ophodi prema mojim radnicima. Slično se ponašao i pre nekoliko godina u mom bivšem restoranu, kafe Luksemburgu", napisao je Meknali na Instagramu i nastavio:

"Korden je u junu ovde sedeo za stolom 61 (iako je ovo dijabolično, neretko se događa u svim restoranima). Nakon što je pojeo glavno jelo, on je pokazao dlaku menadžeru G. koji mu se zbog toga izvinio. Korden je bio veoma neprijatan prema njemu i rekao je "Daj nam novu rundu pića iste sekunde. Donosi nam i sva ostala pića. Napisaću vam negativnu kritiku".

Džejms Korden bahatio se i iživljavao nad konobarima.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Vlasnik je otkrio još jednu neprijatnu situaciju sa Kordenom: "Džejms Korden bio je u Baltazaru devetog novembra sa svojom ženom na terasi. Tražio je spoljni stop pa je dobio sto 301. Žena gospodina Kordena je naručila omlet od žumanca sa sirom i salatom. Nekoliko minuta nakon što su dobili hranu, Džejms je pozvao konobaricu M.K. i rekao joj da je bilo malo belanaca pomešano sa žumancetom".

O svemu je obavešten menadžer. Posluženo je novo jel,o ali su umesto salate servirani krompirići što je razbesnelo voditelja. "Ne umete da radite svoj posao! Ne umete da radite svoj posao! Možda bi ja trebalo da odem u kuhinju i sam napravim omlet", vikao je.

Konobarica je tada zamolila menadžera da priđe voditelju, a prema njemu je Korden bio ljubazan, što nije bio slučaj sa njom, iako važi za jednu od najprofesionalnijih u restoranu. Ona je, vidno uznemirena, završila smenu, a gostima je posluženo novo jelo, i kao poklon su dobili i čaše za šampanjac. 

Džejms Korden uvredio je osoblje restorana.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Javnost je veoma burno reagovala na vest o "restoran" skandalu i tražila od Kordena da se izvini. On je to i učinio što je vlasnik restorana otkrio na Instagramu i čak istakao da mu je sada "žao voditelja".

Međutim, čini se da je Korden samo čekao da javnost "popusti" da se vrati na staro pokazavši da ništa iz situacije nije naučio. Njega je pozvao novinar NewYork Times-a koji ga je, izmeđuostalog, upitao i za incident sa jajima. 

Korden se tada prvi put javno oglasio povodom incideta i poručio novinaru da bi "pisanje o tome trebalo da mu bude ispod časti", pokušavajući i na taj način da priču što pre gurne pod tepih. Novinar Dejv Itskof bio je zahvalan što Korden nije odustao od intervjua. 

- Nisam učinio ništa loše, ni na kom nivou, pa zašto bih onda uopšte otkazivao ovaj intervju? - rekao je Korden i dodao da se oseća poprilično "zen" oko cele te stvari.

- Smatram da je situacija glupa. Jednostavno mislim da je ispod časti svih nas. I tebi takođe- tvrdi Korden.

Kada ga je Itskof pitao da li je uopšte svestan članaka o njemu koji su nastali kao posledica Kita Meknalija na Instagramu, kao i burne reakcije javnosti, komičar se "pravio toša", te navodno bio neupućen.

- Nisam baš ništa pročitao. Čudno je, pogotovo kada si bio tamo. Mislim da ću verovatno morati da pričam o tome u svojoj emisiji u ponedeljak. Nikad ne objašnjavaj, nikad se ne žali, to je moj moto, ali ću verovatno morati da pričam o tome – rekao je on za NY Times i dodao da veruje da su mediji jednostavno prenaglasili priču. Takođe, smatra da bi "svi trebalo malo da porastu oko ovoga".

Naravno, ovaj stav nimalo se nije dopao ljudima koji su smatrali da im "izjavama vređa inteligenciju", kao i da se vidi da želi što pre da se cela stvar zaboravi. 

"Sada kada je na svojoj koži osetio ono što je radio drugima, sada bi da se to što pre zaboravi. E pa ne ide", "Umesto da se izvini, jer nije reč o jajima, nego o tretiranju pojedinaca kao osobe on i dalje glumi ludilo i misli da je Bog koji može sve što hoće"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati, a da li ovog puta voditelj zaista izvući pouku, ostaje da vidimo. Mada, velike su šanse da je od toga - "mrka kapa".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!