Sina Pola Makartnija, Džejmsa, koji neverovatno liči na legendarnog muzičara, paparaci su uhvatili u petak dok je opušteno šetao Londonom i sastao se sa prijateljem na kafi.

Ovaj 45-godišnjak je bio ležerno obučen i sa sobom je nosio gitaru. Izgledao je potpuno opušteno, a pridružio se prijatelju u kafiću na otvorenom.

Džejms Makartni opušteno šeta ulicom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sina Džejmsa Pola je dobio sa svojom pokojnom suprugom Lindom.

Džejms je sarađivao sa svojim ocem na nekim od njegovih albuma, objavio je deo sopstvene muzike, ali je uglavnom izbegavao reflektore.

Pre nego što je krenuo očevim stopama, čak je radio i kao konobar.

Džejms Makartni na kafi sa prijateljem.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sin legendarnog muzičara privukao je pažnju tokom neobavezne šetnje jer neverovatno liči na oca.

Debitantski singl objavio je 2010. godine, a potom je 2013. objavio i prvi album, dok je sa ocem sarađivao na drugom, „The Blackberry Train” iz 2016. godine.

„Kada sam došao u određene godine, shvatio sam da sam malo bolji u gitari od ostale dece u školi, bio sam ponosan i uživao sam u tome. Tada sam počeo da sanjam da budem bolji od Bitlsa, ali to je prilično teško postići“, rekao je jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!