Viktorija i Dejvid Bekam nekada su bili glavni "it" par u svetu šoubiznisa. Današnja dizajnerka je nekad bila u najpopularnijem ženskom bendu Spice Girls, a Bekam najtraženiji fudbaler. Mediji su bili ludi za njihovom romansom koja opstaje već decenijama, a uprkos problemima, i dan-danas su jedno drugom podrška i oslonac u svemu. Poznati par nikada ne dozovljava da njihova ljubav pređe u naviku, te stalno rade na svom skladnom braku dugom 22 godine.

Međutim, često se mogu čuti komentari da kada im opadne popularnost oni smisle neki skandal. Tako je modna kreatorka nedavno sve šokirala svojom ispovesti o intimnim odnosima sa suprugom. Bez imalo stida i neprijatnosti pričala je i "koliko je obdaren". Mnogi misle da je ovoga puta stvarno preterala.

Viktorija Bekam pričala je o svom suprugu Dejvidu Bekamu.
pritnscreen/instagram 

- Veoma sam ponosna što i danas imamo dobar seks. Moj muž je u veoma dobroj formi. Obično sam gola u krevetu, ali je on počeo da mi kupuje donji veš. Što se tiče njegovog polnog organa, on je ogroman. Kao auspuh od traktora - šokirala je Viktorija sve.

Kako su se Vitkorija i Dejvid Bekam upoznali?

Dejvid je u to vreme bio dečko koji obećava, a njegova supruga Viktorija bila je članica tada popularne grupe "Spice Girls".

- Ljubav na prvi pogled postoji. To će vam se dogoditi, recimo, u salonu igrača Mančester junajteda. Tada smo se malo napili, pa su detalji malo magloviti. Dok su ostali fudbaleri stajali za šankom i pili sa svojim drugovima, Dejvid je stajao po strani svojom porodicom. Imao je tako sladak osmeh. Kako sam i ja bila bliska sa svojom porodicom, pomislila sam kao smo slični - priseća se Viktorija.

- To veče mi je prišao i tražio broj telefona. Još uvek čuva putnu kartu od Londona do Mančestera na kojoj sam ga napisala - otkrila je svojevremno modna dizajnerka.

Prvi poljubac

Prvi put su se poljubili na parkingu ispred jednog restorana. Kako je Dejvid istakao, uživali su da se vozaju po gradu i što više vremena provode zajedno. To je bio divan period veze, prema rečima fudbalera. U šali je dodao da parking nije najromantičnije mesto za prvi poljubac, ali da je važan trenutak sam po sebi, a neke od njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

printscreen/instagram/victoriabeckham, Instagram Dejvid i Viktorija Bekam

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!