Brak Viktorije i Dejvida Bekama danas važi za jedan od najstabilnijih čemu svedoči i to da su dogurali do 23. godišnjice, međutim, jedna sitnica je zabrinula obožavaoce.

Fanovi su prvo primetili da na video snimku objavljenom na njenom zvaničnom Instagram profilu nedostaje tetovaža na ruci sa inicijalima muža "DB" i od tada su počele da se šire glasine.

Obožavaoci su se uznemirili zbog toga što se par razvodi, što je signaliziralo potrebu da se uklone Dejvidovi inicijali.

Međutim, izvor koji je očigledno blizak porodici rekao je za TMZ da "nema bračnih problema između njih dvoje". U stvari, "Viktorija je nedavno uklonila nekoliko tetovaža sa tela".

Viktorija Bekam skinula tetovazu Instagram/victoriabeckham

Viktorija i Dejvid Bekam zajedno su od 1997, venčali su se 1999. godine i možemo reći da su svašta prošli tokom braka. Posh spice, kako je nosila nadimak, osvojila je čuvenog fudbalera, a u braku su dobili četvoro dece - tri sina Bruklina, Romea, Kruza i ćerku Harper.

Dejvid i Viktorija Bekam nemaju problema u braku.
pritnscreen/instagram 

Oni koji ne vole Bekamove tvrde da se Viktorija i Dejvid Bekam ne mogu razvesti kao i da to ne čine jer bi tako izgubili značajan deo svog bogatstva.

printscreen/instagram/victoriabeckham, Instagram Dejvid i Viktorija Bekam

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!