Kada je slavna manekenkaKara Delavinj uslikana pre 2 meseca dok u nervoznom stanju, bosa i rasčupana šeta aerodromom dok se žustro raspravlja sa nekim preko telefona, mnogi su s pravom bili zabrinuti. Čuvena lepotica je pre toga bila na ozloglašenom festivalu "Burning Man", koji je održava u pustinji, a većina posetilaca koristila je opojne supstance. 

Nakon toga, uslikana je i jedna od najboljih prijateljica Delavinj, glumica Margo Robi, koja je izlazila iz njene kuće u suzama. Brojni fanovi manekenke apelovali su na porodicu i prijatelje da joj pomognu, a javili su se i oni koji su prošli kroz slične svari kao Kara i prepoznali "simptome". 

Margo Robi izašla je iz kuće Kare Delavinj u suzama.
Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ovako sam se isto ponašala kada sam koristila met i heroin. Identični potezi,pokreti, izgled.. sve... Molim se da nađe pomoć koja joj je potrebna, jer sam ja nakon ovoga završila u bolnici, i jedva preživela", rekla je jedna korisnica TikToka. 

SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Manekenka nekad i sad

U međuvremenu se pojavila priča i ko je glavni "krivac" zašto je manekenka počela da koristi opojne supstance. U pitanju je njena, sada već bivša najbolja prijateljica i devojka Ameber Herd.  

Prema trač kolumnistkinji Džesiki Rid Kraus, Amber Herd i Kara Delevinj nisu bile samo u ljubavnoj vezi. Takođe su organizovale holivudske seks zabave u koje su bili uključeni mnogi milijarderi, tehnološki moguli i slično. Kara Delevinj navodno je bila jedna od mnogih slavnih žena s kojima je Amber spajala svoje klijente milijardere, odnosno, praktično ju je podvodila.

Kolumnistkinja nije imala konkretnijih dokaza o Karinoj umešanosti u zabave, iako postoje fotografije na kojima se nalazi slavna manekenka upravo na jednoj od žurki. Na njima je ključno bilo konzumiranje alkohola i opojnih droga, zbog čega su mnogi optužili Amber da ju je "navukla" na teške droge.

Inače, nije tajna da se Kara već duže vreme bori sa mentalnim problemima. Ona je priznala da je bipolarna i depresivna, a nedavno je progovorila o svojim borbama sa stresom i zdravljem. Rekla je kako je imala traumatično, stresno odrastanje jer joj je majka bila zavisnica od heroina, a dijagnostifikovan joj je i bipolarni poremećaj. Zbog toga je manekenkino odrastanje bilo obeleženo stalnim strahom, toksičnim odnosima i manjkom ljubavi.

Kada je napunila 30 godina, Kara je počela da oseća kako joj se vraćaju stare traume s kojima teško izlazi na kraj.

"Svako ima nešto kroz šta prolazi sa svojom porodicom", objasnila je Kara i dodala: "Osećam da je moj život bio vrlo stresan, jer je bilo dosta haosa, nisam bila sigurna jesu li neki ljudi dobri ili ne."

Međutim, sada se čini da je ružni period konačno iza nje. Manekenka je nedavno viđena na aerodromu i delovala je daleko bolje nego ranije, ali to je samo bila uvertira za modni spektakl koji je priredila u poslednjih nekoliko dana.

Kara Delavinj izgleda mnogo bolje nego ranije.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Najpre se pojavila u Francuskoj na "Fremantle" događaju u neverovatnoj crnoj haljini sa izrezima. Kara je blistala kao u doba najveće slave, i slobodno možemo reći da je ukrala sve poglede.

Kara Delavinj pojavila se u izazovnoj haljini sa trakicama.
Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dan kasnije prisustvovala je konferenciji za štampu i malo je reći da je ostavila sve bez daha. Samouvereno je koračala u kompletu boje kajsije ispod kojeg je nosila samo ljubičasti brushalter, a njena lepota hipnotisala je okupljene.

Kara Delavinj oduševila je šik izdanjem.
Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kara je izgledala kao "lutka sa naslovnice", što je oduševilo njene fanove koji su se molili da manekenki bude bolje. Činjenica je da manekenka sigurno nije poptuno prevazišla svoje probleme, ali, sudeći po novim fotografijama, na dobrom je putu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!