Prvi put nakon što su je paparaci usnimili u unezverenom stanju, manekenka Kara Delevinj zablistala je na crvenom tepihu u Parizu nakon što je pre mesec dana zabrinula fanove svojim nerednim ponašanjem na aerodromu.

Glamurozno obučena, Delevinj je na Nedelji mode u Parizu predstavila dizajn „Cara Loves Karl“, svoju novu saradnju sa brendom „Karl Lagerfeld“.

Kara je sa osmehom na licu pozirala u sako-haljini sa dubokim dekolteom, a struk je naglasila crnim kaišem. Kombinaciju je upotpunila visokim crnim čizmama, crvenom ružom i raspuštenom talasastom kosom.

Podsetimo, pre mesec dana paparaci su snimili njeno čudno ponašanje na aerodromu Van Najs u Los Anđelesu. Kara je nervozno i brzo hodala bez cipela, u čarapama, a sve vreme je pušila i izgledala neuredno.

Kara Delevinj prvi put u javnosti od incidenta na aerodromu.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

- Kara je bila nervozna sve vreme. Ukrcala se u avion i iskrcala se posle 45 minuta, a dok je izlazila pušila je cigarete - rekao je izvor, a Kara je kasnije viđena kako sa torbama odlazi nazad u automobil kojim je došla.

Kara Delevinj bosa, čupava i nervozna u javnosti.
SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pre incidenta na aerodromu, Delevinj se pojavila u dva tok šoua kako bi promovisala svoj novi film, a fanovi su primetili njene izuzetno drhtave ruke.

Oni koji su je videli na festivalu 'Burning Man' početkom septembra rekli su da se danima zabavljala bez jela i tuširanja i da je delovala prilično neuredno.

SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Manekenka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!