Već neko vreme svetski i domaći mediji ne prestaju da pišu o 'padu' britanske lepotice, manekenke Kare Delevinj.

Jedna od najpoznatijih svetskih manekenki nedavno je proslavila 30. rođendan, a nedugo zatim na društvenim mrežama osvanule su njene uznemirujuće fotografije na kojima je izgledala kao da je pod dejstvom jakih opijata.

Manekenka Kara Delevinj već neko vreme zabrinjava javnost svojim ponašanjem.
SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da su stvari krenule nizbrdo pokazalo je i njeno odsustvo sa predstavljanja kolekcije 'Cara Loves Karl' pred početak Nedelje mode u Njujorku. Naime, reč je o saradnji koja je nastala sa modnom kućom Karl Lagerfeld nakon što je manekenka gajila dugogodišnje blisko prijateljstvo sa preminulim dizajnerom.

To je ujedno i njena poslednja objava na Instagramu, uz koju je napisala da je izuzetno ponosna na projekat koji joj je, na kraju, nedostajao.

Pored Nedelje mode, Kara je iz istih razloga propustila i dodelu Gremi nagrada, a čini se da je njena zdravstvena situacija izuzetno ozbiljna. Kako prenose strani mediji, njeni bliski prijatelji i porodica spremaju se na intervenciju dok se situacija zaista ne izmakne kontroli, a sve su zabrinuli prizori uplakane glumice Margot Robi koja je pre nekoliko dana napustila Karin stan.

Margo Robi plače.
Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Svi smo neverovatno zabrinuti. Situacija traje već nekoliko nedelja i umešana je Karina porodica. Vode se diskusije o insceniranju neke vrste intervencije i osiguranju da Kara dobije pomoć koja joj je potrebna“, rekao je izvor za Dejli mejl.

Kara je takođe nedavno progovorila o tome i otkrila da se bori sa ogromnim stresom i problemima s mentalnim zdravljem. Rekla je da je imala traumatično, stresno odrastanje jer je njena majka bila zavisnica od heroina i dijagnostikovan joj je bipolarni poremećaj.

Kara Delevinj na aerodromu
SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nedavno je sa prijateljima proslavila 30. rođendan na Ibici, a kako je i sama rekla, iznenađena je što je tamo stigla.

„Iskreno, nisam mislio da ću biti živ u ovim godinama. Jedva sam čekao da napunim tridesetu, dvadesete su teške. Ti si zapravo još uvek tinejdžer, ali bi trebalo da budeš odrasla osoba i svi ti govore da je ovo najbolje vreme u tvom životu", rekla je ona za Stylist.

Kara Delevinj pod dejstvom opijata.
SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, odrastanje manekenke obeležili su stalni strahovi, toksični odnosi i nedostatak ljubavi – što sada dolazi na naplatu. Neposredno nakon što je napunila 30 godina, Kara je počela da oseća nadiranjr starih trauma sa kojima se teško nosi.

„Svako ima nešto kroz šta prolazi sa svojom porodicom“, objasnila je Kara i dodala: „Osećam da mi je život bio veoma stresan, jer je bilo dosta haosa, nisam bila sigurna da li su neki ljudi dobri ili ne“.

Smatra se da je razlog za suze bila upravo Karina promena, tačnije pogoršano psihičko i fizičko stanje.

Pogledajte još uznemirujućih fotografija Kare Delevinj u našoj galeriji.

SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Manekenka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!