Kara Delavinj već duže vreme glavna je tema medija od kako su se na mrežama pojavile njene paparaco fotografije, kao i snimci na kojima je veoma lošem stanju. Slavna manekenka pre toga bila je na elektro festivalu "Burning man" koji se odvijao u jednoj pustinji, a na kojem je većina konzumirala teže narkotike.

Kara je nakon svega viđena kako nervozno hoda u čarapama, čupava, u prljavoj obući, i muči se da ostane na nogama, dok joj je telofon malo-malo ispadao iz ruku.

SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Manekenka nekad i sad

Mnogi su se oglasili na mrežama i pričajući iz sopstvenog iskustva istakli da se ovako ponašaju osobe koje koriste ozbiljne supstance, te da nije iskuljučeno da je manekenka na heroinu. Inače, Delavinj su nakon svega posetili i prijatelji, koji su iz njene vile izlazili u suzama, a manekenka je sada prvi put viđena u javnosti, skrivajuću se iza maske i naočara. Ipak, delovala je dosta bolje nego prethodnih dana.

Margo Robi izašla je iz kuće Kare Delavinj u suzama.
Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, nizostavno je pitanje da li je ovo samo "zatišje pred buru", ili je nekada najveća zvezda modelinga zaista rešila da sredi svoj život. Takođe, u nizu pretpostavki o tome šta se dešava sa Delavinj, spominje se još jedno ime i to njene bivše devojke - Amber Herd.

Naime, nije tajna da se Kara već duže vreme bori sa mentalnim problemima. Ona je priznala da je bipolarna i depresivna, a nedavno je progovorila o svojim borbama sa stresom i zdravljem. 

Rekla je kako je imala traumatično, stresno odrastanje jer joj je majka bila zavisnica od heroina, a dijagnostifikovan joj je i bipolarni poremećaj. Zbog toga je manekenkino odrastanje bilo obeleženo stalnim strahom, toksičnim odnosima i manjkom ljubavi.

Kada je napunila 30 godina, Kara je počela da oseća kako joj se vraćaju stare traume s kojima teško izlazi na kraj.

"Svako ima nešto kroz šta prolazi sa svojom porodicom", objasnila je Kara i dodala: "Osećam da je moj život bio vrlo stresan, jer je bilo dosta haosa, nisam bila sigurna jesu li neki ljudi dobri ili ne."

Međutim, svom tom "haosu" doprinela je navodno i Herdova koja se zbog Delavinj navodno i rastala od Džonija Depa. Šuškalo se da je ove lepotice spajalo više od prijateljskog odnosa, a spominjalo se i da su imale trojku sa Ilonom Maskom, iako je on to više puta negirao.

amber herd navodno je imala trojku sa ilonom maskom i karom delavinj.
pritnscreen/instagram 

Prema trač kolumnistkinji Džesiki Rid Kraus , Amber Herd i Kara Delevinj nisu bile samo u ljubavnoj vezi. Takođe su organizovale holivudske seks zabave u koje su bili uključeni mnogi milijarderi, tehnološki moguli i slično. Kara Delevinj navodno je bila jedna od mnogih slavnih žena s kojima je Amber spajala svoje klijente milijardere, odnosno, praktično ju je podvodila.

Amber Herd navodno je navukla Karu Delavinj na droge.
Samuel Corum / AFP / Profimedia 

Kolumnistkinja nije imala konkretnijih dokaza o Karinoj umešanosti u zabave, iako postoje fotografije na kojima se nalazi slavna manekenka upravo na jednoj od žurki. Na njima je ključno bilo konzumiranje alkohola i opojnih droga, zbog čega su mnogi optužili Amber da ju je "navukla" na teške droge.

Ono što definitivno nije pomoglo njenoj situaciji jeste to što je njeno ime uvučeno u suđenje Džonija Depa protiv Amber Herd. Video iz lifta u stambenoj zgradi Amber Heard prikazuje dve glumice kako se ljube, što dokazuje da su se družile za vreme njihovog braka.

Međutim, kada je došlo do suđenja, i kada je Kara trebalo da se pojavi u ulozi svedoka svojoj, do tada bliskoj prijateljici, ona joj nije odgovarala na pozive, i svedoci kažu da se Delavinj svim silama trudila da izbegne Herd. 

Kara Delavinj je izbegavala Amber Herd tokom suđenja sa Džoni Depom.
Steve Helber / AFP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!