Anđelina Džoli je poznata kao glumica, humanitarka, bivša supruga Breda Pita sa kojima redovno ratuje na sudu, ali i kao majka šestoro dece. Naime, Džoli je tokom godina rodila troje dece i isto toliko usvojila, pa je danas jedna od najpoznatijih majki u Holivudu.

Anđelina Džoli ostavlja bogatstvo samo jednom detetu.
SOPA Images / Sipa Press / Profimedia 

Iako se Anđelina često pojavljuje u javnosti sa svom decom, a poznata je i kao veliki zagovornik prava dece i humanitarac koji donira fondacijama u afričkim zemljama za spas siromašne dece, strani mediji pišu da je sada uradila nešto nečuveno od – razbaštinila je sopstvene potomke. Odnosno, većinu njih.

Anđelina sa svojom decom.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, Anđelina je navodno obavestila svoje advokate da će svoje bogatstvo od 116 miliona dolara prepustiti samo jednom svom detetu – usvojenom sinu Medoksu. Prema pisanju stranih medija, Anđelina je odlučila da favorizuje Medoksa u odnosu na svu svoju drugu decu i navodno je odlučila da mu prepusti sve, a najviše zbog toga što je on stao na njenu stranu u razvodu od Breda Pita.

Anđelina će bogatstvo ostaviti sinu Medoksu.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo se da su se Bred i Anđelina razveli 2019. godine, ali s vremena na vreme u medije procure neke nove informacije o njihovim sukobima i skandalima. Tako se sada opet priča o Anđelinom mejlu koji je poslala Bredu gde se saznaje o prodaji vinarije, a napomenula je i to da ju je glumac napao u avionu 2016. godine. U tom nesrećnom događaju Medoks je pokušao da je spase, pa je sada odlučila da ga velikodušno nagradi. Prema glumici, samo je najstariji Medoks bio potpuno, srcem i dušom, na njenoj strani u razvodu, prenose strani mediji.

Bred Pit besan sto se Anđelina odrekla biološke dece.
Shutterstock 

Bred je navodno već čuo za glumičinu odluku i besan je. Na neki način, zvanično se odrekla svoje biološke dece koju je imala sa njim. Inače, Medoksa je Anđelina ranije postavila za direktora svoje produkcijske kuće i mnogih fondacija, a čini se da se time još jednom pokazala kao žena koja ne može a da ne favorizuje jedno svoje dete u odnosu na druge.

Više fotografija Anđeline i njene dece kroz godine pogledajte u galeriji.

SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina Džoli sa decom

Bonus video:

ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!